Follow Viruspadu

Wednesday, October 08, 2008

Jemputan Perkahwinan Ceera

Dengan ini, saya sebagai kakak yang paling berdedikasi dan penyayang dan cantik (mungkin) hahahaha adeh2 sempat lg perasan... ok2 siyes

sape yang follow blog saya dan blog ceera, maybe dah tahu la kan weols adik beradik,

saya anak ke 6 dan dia anak ke 7, saya andak dia atam

ok yang buat yang tak tahu lg tu, ceera tu adik saya, sekian dimaklumkan

ok melalut lg

uols tahu kan ceera nak menggediks nak kahwen, sampai seru gitu kan, so majlis perkahwinan dia akan berlangsung kat:

Cheras Baru
13hb Dec 08 - Nikah
14hb Dec 08 - Bersanding belah perempuan

Sabak Bernam
20hb Dec 08 - Bersanding belah lelaki

Jadi, saya wakilkan dia nak menjemput uolssssss semua, oh yer nanti dah nak dekat2 tarikh bahagia tu, saya akan jemput sekali lg, takut uols lupo plak nanti kan

Dikesempatan ini jugak saya nak mintak uols, yang sudi hadir memeriahkan kenduri bahagia CEERA dan CIPUT nanti, tolong hantarkan alamat surat menyurat uols kat ceera kat alamat emel ni ceeramoon@gmail.com supaya senang dia hantar kad wangi kat uols, adalah peta bagai kan, so tak lah sesat

jgn malu2 nak datang kenduri ceera nanti, alah nak malu apa, saya ada, sepet ada, bigmouth ada, maisol elora ada, haaaaaaaa yang anak2 dara nak kenalan ngan si bujang teruna ni pun ada, adik saya erieq, hiks... baik punya promo gitu

jangan takut, layanan terbaik dari kami, makan dan minum disediakan hihihih

ok uols, untuk maklumat lanjut, sila terjah je blog atam

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

11 komen[s]:

Ceera said... [Reply to Comments]

hehehehe.. bagus2, cukup terbaik dah nie.. =P

tq

vagg. said... [Reply to Comments]

aku dh btau itu atam.. kalo nk adiah.. kena buat entry tempek gambo masa muda2 dlu hahahaha (statement menipus)

mama ranggie said... [Reply to Comments]

insya-allah,kalo x de aral..aku datang k!

sweethOneY said... [Reply to Comments]

hehe..promo baik gilew :D

klo ade ms, mestila nak jengahhh

confirm dpt jmp ramai blogger :D

umieadam said... [Reply to Comments]

Terima kasih menjemput
Insya Allah kalau takder hal..

bolehlah jumpa emah & nisa kat sana nanti kan..

laloque said... [Reply to Comments]

paling penting dapat jumpa aku.... hahahaha

Musliha said... [Reply to Comments]

cayalah.. kakak dedikasi eh kak VP.. haha..

irdawatys said... [Reply to Comments]

Cheras baru??? saya ada makcik dok kg cheras baru......jln 36D......dekat ke dgn umah VP?
Anyway, terharu giller baca entry 'terbuka hati'....al-hamdulillah.....

su said... [Reply to Comments]

sabak bernam tempat kak su tinggal ni...

Sabak bernam kampung mane tu ye?

AzurA said... [Reply to Comments]

selamat pengantin baru lah pada atam...kalu cheras tuh cam dekat jer.. tapi aii malu...huhuhuhuhu

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

hiks... leh ke pegi cheras nie..
nanti abis nasik sekawah tu akak rembatsss ;p







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^