Follow Viruspadu

Sunday, October 19, 2008

jumpa tempat baru

sebenarnya bukan lah baru jumpa tempat makan ni, sebelum ni mmg lalu lah mmg nampak lah

tp tulah, manjang katup je kan!

abis tu dah katup mcm mana acik nak menyinggah kan

dah ternampak bukak ni, ajak la en.laloque singgah sini untuk sarapan, padahal nak sarapan kat mamak depan2 sikit tu, saje nak merasa kopitiam ni, sodap ke idak



saya sbnrnya ajak menyinggah sbb tertarik dia tulis ada laksa tu, tp tgk2 dia tulis, laksa johor, alaaaaaaaaaa kita nak makan laksa utara deiiiiiiii

sudahnya order nasik lemak ajer, en.laloque pulak order bihun soto

nisa yang tak tahu duk diam, baby chair takde lak tu, lg la ligat dia turun kerusi, naik kerusi, panjat sini sana, arghhhhhhhhhh tekanan nya acik, risau dia jatuh ke hape ke kan, tak senang nak makan la kekdahnya mcm ni weiii


nasi lemaknya leh tahan sedap :p


geram tak tgk perangai nisa mcm ni, adoiyaiiiiiiiii seb baik ko kocik lg, tunggu la umur ko dua tahun nanti, ko wat hal jer, mama kasik sekeh sekali muhahahahaha, kijammmmmm kijammmmmm ~ agak2 sampai hati tak nanti tu :p


nak suh makan, sikit punya susah, nak suapkan lg lah dia mengamuk, semua nak makan sendiri kan, adehhhhh


ops dan order roti bakar sekali, konon nak kasik nisa makan roti, tapi takde maknanya! jamah sikit pun dia taknak, papanya kena dera habiskan


ni en.laloque punya, dah tinggal separuh


saya tgk en.laloque punya macam sedappppppp kan, terus saya buat muka kesian

"nape mama, nak tukar ngan papa punya ke?"
'boleh ke?"
"amiklah"

hihihihihih...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

9 komen[s]:

miszundercover said... [Reply to Comments]

kak VP, sy rs kite ada satu pe'el yg sama la...sy pun selalu rs mknan kat pinggan/mangkuk org lain lg sdp dr pinggan/mangkuk sy ..hehe

KV said... [Reply to Comments]

kv pun hangen ngan dina kalo kt kedai makan. Mmg tak makan saman la!

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

huk alah nica...smpai ke lantai duduk nyerr...

Mama_Nofal said... [Reply to Comments]

mmg suka mknan kt pinggan org len kann ko ni

akma....L said... [Reply to Comments]

akk try la mkn kt sremban 2 pnye kdai.. restoran mahsyur..try kuetiaw kantonis die..nyammi2.. =p x pn akk da try kt terminal?kdai kung fu?ctu halal kak.. pmilik cina.. tukg msk malay..hrga pn standard je.. dokek yo kn dgn umah akk.. ngee.. =p

Musliha said... [Reply to Comments]

hehe.. seb baik en. laloque memahami..

Diana-k said... [Reply to Comments]

ni kopitiam aper namenyer kak... bleh laa saye nak teraiii kan haa..
nasik lomak cam sodappp yo..

nama aku sue said... [Reply to Comments]

pak tam kopitiam yek..
my favorite palce ni..best oooo
makan ubi rebus...

rahsia perkahwinan said... [Reply to Comments]

nak tanya VP nih kat mana...
macam best ja...

boleh bagi location dia dak...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^