Follow Viruspadu

Monday, October 06, 2008

kad nikah

hari jumaat, raya ketiga

weols tak plan nak gi beraya mana2, mertua pun takde plan mana2 jugak, so weols plan nak setelkan hal2 lain dulu

saya ajak en.laloque gi shahalam, gi wat kad nikah, huhuh... dah beranak dua baru terhegeh2 wat kad nikah :p

sbnrnya dah byk kali weols pegi sebelum ni, kejap kata kat shah alam, kejap kata kat kajang, kejap2 kata kat shah alam balik, tu yang asik tertangguh2 tu, penat tau, nak pegi pulak mesti hari bekerja lak tu kan, nak amik cuti semata2 nak wat kad nikah mcm leceh la jugak kan

so selama ni kehulu hilir lipat2 lah sijil nikah dalam begduit tu, naik lunyai, tp yang fotostat la, gilo ke apo nak bawak yang ori kan :p

gambar lama yang weols print dah ntah kemana hala ntah, jadi kene la print sekali lg, :p

sebelum ke sana, amik gambar dulu




en.laloque siap bawak songkok lagi, rupa2nya mmg ada disediakan songkok kat sini, hiks, takpelah dah bawak tu pakai jer la


untuk ambil gambar saiz passport, 4 keping harganya RM12 ringgit kalau nak cepat la, tunggu setengah jam, tp kalau nak biasa2 tu murah sikit, tp saya tak tanya pulak harganya :D

ohhhhh... lepas tu...

oh nanti saya sambung

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

oRanGeLiLY said... [Reply to Comments]

lawa nya akak pakai tudung..nmpak cam barbie doll gitu

laloque said... [Reply to Comments]

kite laminate sendili jer la kad nikah nak... hahahaha

Eija Sam a.k.a Purple 28 said... [Reply to Comments]

la...dah lima tahun nikah (betul ke lima?)...baru nak buek.... hiksss.. takder masa lah gamaknyer kan... yelahh bukannyer wajibkan..

Ena said... [Reply to Comments]

erk! baru nikah ke ni?
konpius...konpius...
wahh dah pandai pakai sarung lengan..
comei..comei..comei ihiks...

Musliha said... [Reply to Comments]

kasik frame jer itu sijil nikah..
haha.. takde masalah kan..
boleh je even lama ke baru ke buat..

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

hihihi...mmg lawak..da branak 2 br wat kad nikah ekk kak...sabo je laa..

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

hukaloh... akak pun tak wat lagiks.. hehehehehe malas la nak pegi shah alam tuh...

samo la kite yg potostat tu dah lunyai dlm purse, tapikan tak sapa pun percaya kalo ckp we ol tak kawen lagiks muahahahahahaha..... kalo cik VP mungkin ;D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^