Follow Viruspadu

Wednesday, October 08, 2008

kad raya lepas raya

selasa

dtg kerja mcm biasa, walaupun mood kerja ntah hape2 skrg ni, asal dtg keje je MALAS, pelik!, asal bukak blog jer terus RAJIN, hahahah giler tul la

orang mood nak gi serawak seminggu mmg mcm ni :p

erm kiki n zie, nnt kita roger2 ek, harus bawak akak ko ni jenjalan tau :p, erm ada sapa2 lg ke kat serawak, jom la roger2 sekali

oh yer, pagi2 selasa, sblm saya masuk meeting, saya nampak few kad raya dan jemputan open house ada atas meja saya, hissssssshh, seb baik ada meeting, padahal giles tak sabo nak bukak, so biarkanjer kad2 tu atas meja dulu, so lepas abis meeting jer, gigih tgk satu2 sambil muka sengeh2 kerang mucuk gitu

suke sgt! saya btl2 hargai kad2 ni tau, takpe, sok saya nak cari ranting la, nak gantung kad raya, hahahaha dah raya baru nak gantung, camno tu kan, pedulik la kan, rumah saya, suka saya la bila nak gantung gitu kan :p

ini dari miszjanuari, ish kagum tul saya tgk kad laling saya ni, sbb very the "besar" orang itu rupanya tau, terkasima seketika i tau


dan ini pulak dari wan faaizah yang jauh di perantauan, NZ


siap ada keychain, besttttttttttt... bertambah koleksi saya lalalala sambil lompat2, tq faizah, muahhhhhhhh

bila balik malaysia, kita roger2 yer

dan ini dari dia itu

nampak sampul angpau kuning tu, saya dpt duit raya yeayyyyyyyyy, opssssssssss bukan saya, tp nisa uwaaaaaaaaaa... tak a'dil ok, saya tak dapat pong (a'dil tu sila baca dengan idham maal ghunnah), nak jugak! nak jugak!

hiks, ni la orangnya yang kasik kad raya ngan duit raya sekali, sbnrnya kebetulan, kad raya yang dipost sampai, dia dari shah alam dtg seremban meeting hiks... ops papa, dia kirim salam kat papa :p


dan ini pulak dari cutetmiut, thanxs yang, ini pun siap duit raya tauuuuuuu, suke2, eh omak lg teruja ni pelik ni :p


dan from my lovely sis, perantau sepi, paling rajin buatkan design untuk saya, erm kak sid jugak lah yang buatkan design kad raya untuk saya hari tu, baikkkkkkkkkk sgt orangnya


dan kad terakhir dari adik hidayah kita, tq adik ku, kerana igttttttt kak ahkak ko ni haaaa


terima kasih uolssssssssssssss

kiss kat pipi kanan muahhhhhhhh kat pipi kiri muahhhhhh, kat dagu nak tak? hahahaha, dagu ok very the spesial one :p, tp mcm biasa kat perempuan saje, lelaki tepi sikit :p

~papa jom cari ranting, mama nak gantung kad raya nih

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

14 komen[s]:

laloque said... [Reply to Comments]

ingatan utk Kiki ngan Zie... tolong jgn bawak akak VP ko tu ke tempat kraftangan, kristal, tikar, kek lapis atau terubuk... atau ke serikin ngan pasar satok... takut nanti kitorg kena sewa flight khas utk balik tanah melayu semula... hahahaa

Musliha said... [Reply to Comments]

wah.. nak gi serawak?
leh beli pes laksa serawak cap layang2.. giler sedap..

umieadam said... [Reply to Comments]

hahah..sabarlah ye en.laloq..
mah, ko nak pi sarawak? sioknya..
saya takut naik kapal terbang..

Primadona Fuschia d' Lolita said... [Reply to Comments]

byk ye kad raya kak vp dpt

InT@N said... [Reply to Comments]

wah best nye nk p srwk...nk itut?? hik3\...

AzurA said... [Reply to Comments]

uihkz..kite pun baru jer gantung kad raya kat lam bilik opis nin..takpe..bulan syawal masih mudaaaa

mama belian n cengal said... [Reply to Comments]

vp nak gi sarawak? kuchingkan? bila? harap2 time tu i tak traveling... kita try to meet up ye?

masviona said... [Reply to Comments]

waa bestnye dpt kad raya..
dapat ang paw raya lagi syok kan.kan

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

kak vp nak dtg swak ke?bile tu?meh fieza bwk jenjalan.zie n kie pun satu kch ngan fieza jugak..leh jln ramai2.roger2 la k..
*excited nak jmpe kak vp*

Mya said... [Reply to Comments]

design kad raya dari perantausepi tu macam ala2 kad raya office saya jer.. hmmm... *urut2 dagu*

faisal.hamdi said... [Reply to Comments]

hebat sungguh mamarazzi ni..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

heh..heh..kad raya dah sampi ye.. gantung jgn tak gantung k. wah nak ke sarawak ye.. blh ler bawa ole2 dari sana k..

honeysour said... [Reply to Comments]

akak nak alamat..nak kasik kad raya untuk tahun depan..hehe

Hidayah Admar said... [Reply to Comments]

adoy, tak pasan kad da sampai =)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^