Follow Viruspadu

Tuesday, October 21, 2008

kalau boleh nak angkut semua

kalau boleh saya memang nak bawak semua sekali, sbb best la jalan ramai2

saya ajak mak
"mak tak larat la"

saya ajak kaklang
"alang nak amik anak jap lagi"

saya ajak zack-u
"nanti andak kena tunggu lama kita siap"
~ tp ikut jugak sbb saya paksa

saya ajak erieq
"malas lah"
~ last minit "andak tunggu la" ngades tau mamat ni

seb baik saya angkut kembara jer, kalau saya beli innova ke wish ke (berangan), harus la saya angkut segala isi rumah sekali nih


saya dapat jemputan rumah terbuka ni, hari ahad, satu ajer rumah terbuka, so senang, tak terkejar2, mmg konfem la boleh terjah kan

erieq yang malu2 bengang kena duduk atas seat kaler PINK ahaks, padan muko kau!

dan the gediks2 geng di belakang



sebenarnya saya nak tunjuk nisa ngan maksu main seb seb seb tom tom tom nih ha, tak habis2 dengan cikedung cikedung ni, layankan jer la, maksu lg hover tau!

:p


Mama Alesha dan An-nisa Abriza

8 komen[s]:

Musliha said... [Reply to Comments]

bestnya.. meriah jalan reramai..

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

ala comelnye nica ngan maksu dia...mesti tak ingat mama bila ada maksu kan..

AmY-AdLi said... [Reply to Comments]

haha..
saya rase zack-u plak yg lg chumel ....
haha

RieNa said... [Reply to Comments]

betul betul betul

maksunya yg lebih..
bkn apa..nak suh nisa lg bersemangat tu..

tp kan..cikedung ke..cikebom???
apa2 je laa...

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

hahaha....dah lama tak dgr lagu sep2 tom2 tu....

wilda said... [Reply to Comments]

comelnya nisa..:)

AzuraNizam said... [Reply to Comments]

cute bangat nisa..

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

nisa tomei aaa.. macam aksi dia buat tau ;D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^