Follow Viruspadu

Friday, October 31, 2008

kedai kek itu sudah hangus

en.laloque bgtau saya, budak opis dia cerita yang kedai kek yang sgt glams kat sini (serawak) baru lepas hangus 3 hari lepas , masa tu lah, sekarang dah jadi 5 hari lepas la kot

sempat juwin bawak saya lalu depan kedai kek hangus itu

alahaiiiiiiiii

melepas saya rasa kek lapis dia yang very the glams itu, ai mengidam ni mcm mana???

:p larikssssssssssss

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

9 komen[s]:

mama danial said... [Reply to Comments]

yeyyyy,.....ani-nisa nak dapat adik an-nas...hee....

Kalau betul tekaan saya..sila bagi hadiah yer...nak hadiah rangka kedai kek....

emellia said... [Reply to Comments]

laa iye ke...
tapi masa aku pegi tu macam bukan macam tu je rumah orang yang buat kek tu..

swit@kon said... [Reply to Comments]

aiyak.....
kedai kek kat kampung boyan tu ke?

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

alamak hai... ngidam ke.. kesian nya.. en.laloque kena ler cari gak kek yg diidam kan tu...

az1ra said... [Reply to Comments]

mmg pun vp..
saya dengar berita ni kat radio era.lagi sadisnya koleksi resepi dia pun terbakar skali...

Khalis Khaisara said... [Reply to Comments]

ingat nak pesan gak kek sarawak..

Anonymous said... [Reply to Comments]

ooo itu la good news tu yer?
*wink*

umisha

Musliha said... [Reply to Comments]

kedai kek hangus?
kenapa? terbakar eh?

-Misztake- said... [Reply to Comments]

ni la yg dikatakan "takde rezeki"..
haruslah gi cari kedai kek yg glamer gak kat serawak tu..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^