Follow Viruspadu

Friday, October 31, 2008

kek lapis dayang salhah

juwin yang sgt sweet itu, bawak saya beli kek lapis, sbb kek lapis yang very the glams itu sudah hangus katanya, ada lg kek lapis lain yang glams jugak

uols konfem pernah dgr kan, kek lapis dayang salhah ni



kalau uols 1st time dtg sini, konfem tak jumpa ini kedai tau, ataupun berkemungkinan untuk sesat la kalau bawak kereta, kalau jalan kaki insyaAllah jumpa :p, sbb kedai ini adalah rumah, di dalam kawasan perumahan, saya memula tgk mcm tak sangka, mcm tak terteka itu kedai kek hihihih... adoi la... siyes rumah ok, bagus kan, hari tu kedai makan laksa serawak tu pun rumah jugak kan

betapa glamernya kedai kek lapis dayang salhah ni, segala mcm jenis artis ada tau, bila nak letak muka saya sekali ekekeke... pangggggggg- kene lempang ngan tokei :p


kat bhgn depan kan, ada sofa ngan test2 semua la, kek2 dia dah potong kecik2 la, bg kita rasa kan, saya rasa sepotong dah malas nak rasa, anggap sedap jer la, tak larat la nak makan dah, kenyang perut ku yang uols kata moncet ini kekekeke... makan banyak harus moncet kan




lawa2 kan kek lapis ni, nak makan pun rasa sayangggggggg sgt!


ok ini jenis2 kuihnya, klik la kalau nak paparan yang lebih besar yer, ok sape nak order call jer no enset ni 0198777220, saya jd duta kek lapis pulak dah, tokei patut kasik murah kat saya tau, juwin kalau kamu dtg melawat kek lapis ni, harus kasik tahu dia akak sudah promot ni hahaha...

dan emel dia keklapisdayangsalhah@gmail.com

nak lg detail, klik ajer gambar kat bawah ni, maybe uols nak buat jamuan kat opis ke apa ke, boleh order byk2 kan


ha ini model saya, juwin hehehehe, best la juwin ni, suka saya tau, dia besttttttt sgt, erm... orang kuching ni mmg baik2 la saya rasa kann...



ini la tokeinya... dia bg saya satu free kek lapis, yihaaaaaaaaaaaaa


uols nampak 3 saje, dalam ada lagiii... adik beradik saya 9 uols, belah laki saya 5 beradik, harus ku borong banyak kan...


bayar bayar bayar


sweet je juwin senyum kan :p


gambar kenangan sebelum pulang



ok juwin, akak tahu kek lapis dia sedap hihihihihih

ok next plisssssssss...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

12 komen[s]:

irasilver said... [Reply to Comments]

sedapnya! harga nya baper..

Musliha said... [Reply to Comments]

huh.. sedapnya..
test kek tuh rs mcm hari raya la..
sedapnyaaaaaaaaa..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

wah very the colorful ler.. eh.. vp, blh order ke.. cam best je tgk itu kek lapis

MadihayS said... [Reply to Comments]

wahh.. cantik2 la kek lapis tu.. so colorfull so wonderfull, tengok saja sudah kenyang..

-Misztake- said... [Reply to Comments]

wah.. syioookk..
banyaknya vp borong..
camner la nak balik nanti..

Mak Su said... [Reply to Comments]

wow! hebatnyer.. berjaya ek dia tu.

Mya said... [Reply to Comments]

teringat kenangan lama sewaktu saya ke kuching dulu.. tak naik cruise ke?

mummy Darin said... [Reply to Comments]

VP, berapa rege kek lapis ni.. huwwa.. cedapnya..cedapnya...

fuadnis said... [Reply to Comments]

eeeiii....sedapnye....!!!nak jugak....akak..belikan lah utk saya..saya sanggup bank in duit kat akak...pastu akak poskan kat saya...okay??

masviona said... [Reply to Comments]

banyaknye borong kek lapis?utk saya xde ke?lalala
asyik bagi komen sengal je saya lately nih

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

perghh...cun2 kek itu....

Missa said... [Reply to Comments]

Kalo korang nak tau.. Harga dia RM10 je sebiji.. tapi memang sedap giler rasanya... especially yg swiss roll tu dgn kek lapis sisik iakan (RM20) ..peh!! memang x de tandingan....!! Hai..bila la nak balik S'wak lagi nih....rindu rasa kek Dayang Salhah ni..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^