Follow Viruspadu

Friday, October 24, 2008

kursus adalah makan dan makan adalah kursus

ye memang benar yer kawan2 sekalian

penguat semangat aka pembakar semangat untuk menghadiri kursus adalah bila teringatkan masa kursus anda boleh:-

makan sarapan roti canai teh tarik
makan pagi (antara sarapan ngan lunch) dpt makan roti ke kek ke apa kebendantah lg
makan tengahari boleh makan sedap2
makan petang biasanya teh kopi + kuih ke mee ke

heaven giler, lebih-lebih lagi sbb Free FREE FREE PERCUMAAAAA

keh keh keh

time nak gi makan, ha ni la muka2 sengal bersama saya kursus semalam, enF, enA, cikgu, dan en.Ghimau


dan harus saya dengan geng makan ku :p





mmg besttttttttttttttttt, tp kali ni takde pulak minum petang huhuhuh, tp takde hal, janji konyang!

yuk! jom gi kursus! :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

9 komen[s]:

MAMA IQA said... [Reply to Comments]

vp..kim salam dgn geng mkn tu ye..senior sek saye dulu tu!

pu3shidah said... [Reply to Comments]

btulla kak vp.....
seronoknya g kursus nie mmg syurga makanan.....sbb tula skrg nie intan klu wat kursus minum pg mesti kek @ biskut je..dulu mesti kuih 2 jenis kan?
bila la kite nak g kursus lg nie?

Musliha said... [Reply to Comments]

giler sedap makanan.. heaven..

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

hikhik..btol2..sy sgt sukak ade kursus kerr..seminar kerr..sbb ade mkn FREE!!!!!hahahaha..

especially, kalo wat kt hotel..lagik mkn besh2!!! :)

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

wah..bestnya makan dan makan erk.. lebih2 lagi klu makanan itu..adalah free atau di sponsor... heh..heh..heh

umieadam said... [Reply to Comments]

bestnya...sedap tu..
kalau camnilah, saya pun nak pi kursus hahaha

sweethOneY said... [Reply to Comments]

mulaa2 td kan
mata ni npk

kurus adalah makan dan makan adalah kurus

adehh..

cikdinz said... [Reply to Comments]

kursus kat mana ni?

LiLa said... [Reply to Comments]

VP,
Betul tu...kalau seminggu kursus boleh g'mox dibuatnya :) Kalau kat hotel lagi marvellous!!!!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^