Follow Viruspadu

Thursday, October 30, 2008

library serawak

saya suka dpt ikut hubby saya kali ni nyeh nyeh nyeh

suka sgt!!!!!!

hahahaha, saje buat ayat tu awal2, sape kata tak best keh keh keh, wahhhhhhhh ai dah tukar statement you hahahaha...

mmg terima kasih sgt kat kak MBC sbb membuatkan cutiku ini bermakna, terima kasih kat fieza jugak, eh terima kasih la kat bloggers2 yang sudi bawak saya jalan2, tp satu2 nama akan muncul jugak kat blog ni kan, tunggguuuuuu

kak MBC bawak saya ke library serawak ni, library besoooooooooooo wa cakap sama lu, beso bagak, mcm2 ada, library negara kalah kot, eh ye ke, rasanya la, siap amik gambar depan pintu masuk lagi, haaaaaaaaa mcm ni baru la nampak mcm pelancong kan hikhikhikhik


ok kat dalam pulak, tangga dia very glems kan, cermin kaca lagi tauuuu


uols... jom nganga sama saya, siap ada pameran2 lagi ok kat luar ni, mcm2 ada, dari luar dah kagum, dalam lagi kagum, dalam punya dalam punya dalam, konfem lagi kagum kan



ini songket serawak, hiks... wah terernya saya, padahal sbb baca tulis kat situ jer, cuba takde? konfem saya teka kain pelekat hiks... saya bukan nye kenal kain uols, asal ada petak2 jer, corak kain pelekat la hahaha



ini yang palinggggggggg saya kagum tau, uols tgk la tahun berapa tu 1893 tau, giler punya lama, zaman biler la ni kan, haaa zaman perang2 kan... ish seram pulak, tak sempat nak baca, sbb amik gambo jer terus jalan, nisa berat la, dia kan tido kang dukungan saya



me dan en. fotografer :p


bagus kan en.fotog ni, sgt menjalankan tugas, masa ni kak MBC ada hal sikit, dia naik atas, so tinggal saya ngan en.fotog ajer lah dok snap sini sana :p



beberapa minit lepas tu, kak MBC muncul, weols paksa adik2 yang lepak kat luar ni amik gambar weols pulak, dpt gak gambar bertiga hikhikhik

oh en.fotog ngan kak MBC ni adalah bestfren forever

tangga dia kan pakai kaca2 tu uols, sgt seram tau nak pijak satu2, saya siap berdoa masa pijak hahahaha... takuttttttttttt, padahal kaca tu punya la kuat


dalam library, see kak MBC punya kabel sgt besar ok, dlm library pun boleh snap gambar tau huhuhuhuh



ok acik sudah penat, sbb nisa sgt berat, yuk terjah tempat lain yuk

saya kan pelanconggggggggggg

sapa kata percutian saya kali ni tak best hihihihihih (eh bukan saya ke ckp dulu hahahaha... oh masa tu drama lebih tu)

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

14 komen[s]:

Sikelu said... [Reply to Comments]

hu huuu.. kenangan di situ masih jelas di benak ku....

umieadam said... [Reply to Comments]

yes..cmtu lah...

mah janji happy heheh..

saya lom pernah sampai sana
bila tgk awak jalan sana-sini terasa cam saya pun pernah smpai jugak
hahaha

wiwin said... [Reply to Comments]

haa!!
ni lah Pustaka Negeri Sarawak..
ptg2 boleh tgk org aerobik kat sini..ramai family datang bwk anak2 bg ikan kat tasek situ.

Redbloodsnow said... [Reply to Comments]

whohohoho....bykkkkkkk rupernyer tempat yg akak dh pergi yek

hahahahaha....haaaaa...suke pown die pcutian kat kch :)

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

hahaha kalo saya yg pijakkk???
musti PECAHH cermin ituuu hahahahaha....ahakss

Musliha said... [Reply to Comments]

Alhamdulillah..
Akhirnya.. Kak VP dah hepi..
Biasala.. Mula2 sebelum nak sesuai dia tak berapa hepi..
Kan dah best sekarang kan..

mama belian n cengal said... [Reply to Comments]

VP, En. Photographer tu lah yang i gelar King Burp.... semalam dia maintain jer....ha ha ha

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

heh..heh..heh.. terpancar wajah ceria kat muka tu kan vp, baru betul cam pelancong..

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

akhirnya terisi jugak masa tu ye.. so stori some more eh, mana pigi...

daisy said... [Reply to Comments]

wah best tu vp dpt jln2 di temani bloggers...upload lg

Anonymous. said... [Reply to Comments]

makin cantik kak vp... badan pun makin slim... sweet sgt2...

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

vp, cam istana kristal kan.. semua kaca.. eeeiiii takut gak nak pijak..

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

uish canggih manggih la hai library kat sana..
library kat cni pon xdak la cantek mana..
ciap tangga berkaca bagai..

cantek oo

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

alahai nica tido lak...mlm tadi mimpi jumpa nica, n mama n papa dia..hiks...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^