Follow Viruspadu

Wednesday, October 08, 2008

mahathir pencetus tamadun insaniah

saje nak share ngan uols buku yang saya baru beli ni

buku ilmiah ni, sape berminat gi carik kat kedai buku berdekatan anda, tp sbnrnya yang saya beli ni edisi untuk pelajar tau, harganya RM24.++ saje,


ada cd lagik, tp tak tahu apa ada dlm cd ni, sbb tak tanggal dari buku pun lg




dan isi kandungannya, mmg sgt sesuai dengan pelajar la, tp kalau kita baca pun tak salah kan, tambah ilmu diri sendiri kan, sbb kita kan sentiasa belajar, hari2 kita belajar sesuatu yang baru kan, cuma exam jer takde untuk menilai

antara ayat dia saya copy sikit untuk tatapan penggemar buku, oh yer ini bukan buku politik yer uols, ini sekadar buku ilmiah sahaja, ala2 buku sejarah pun yer jugak ni :p

"Yakinlah kita boleh, Yakin Boleh. Anak-anak muda kita, percayalah kepada diri kamu, kamu boleh. Hanya diperlukan ialah kepercayaan kepada diri sendiri - jati diri. Lepas itu kesanggupan bertekun untuk mempelajari sesuatu itu sehingga boleh"

ok tu jer :D

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

Tun Mahathir,
sumber inspirasiku =)

AzurA said... [Reply to Comments]

mahathir memang idola saya jugak...

laloque said... [Reply to Comments]

sejarah harus diingati

Musliha said... [Reply to Comments]

dr. M.. tiada galang ganti..

InT@N said... [Reply to Comments]

che det ..inspirasi semua...

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

rajen akak mbace ye.....

-Misztake- said... [Reply to Comments]

vp mmg sangat rajin membaca..
bagus2..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^