Follow Viruspadu

Friday, October 17, 2008

makan2 makan2 dan makan2

alhamdulilah

dengan rezeki saya yang sikit ni, harap2 lepas ni jd makin banyak dan makin banyak la yer, aminnnnnnn

saya mmg dah lama niat nak bagi makan2 sikit kat budak2 ofis saya ni, tp masa dan ketikanya je saya tak tahu bila, tp td bila kata nak buat jamuan2 makan, saya terus offer diri untuk menyumbang sponser makan2 satu office, alah uols bukan makan hape pun, setakat makan nasi goreng ngan mee je pun, tp takpelah, itu jer yang termampu setakat ni kan, yang penting ikhlas gitu kan

tukang baca doa :p


ha uols, en.ghimau ni nampak jer mcm _____ (isi tempat kosong sendiri) , tp dia ni serba serbi tahu tau, tanya jer soalan apa2 kat dia, pasal agama ke pasal duniawi ke pasal kutuk2 ngumpat skodeng ke semua boleh, dan dia dah pegang jawatan pembaca doa sejak dulu lg ni :p , saya mmg ngam giler ngan dia, mcm ngan adik beradik dah kekdahnya

respek la kat beliau!

dah baca doa! apa lagi! serbuuuuuuuuuuu...



saya siap dua kali tambah uols, hiks sedap hamat! tp masa tambah tu saya pura2 ckp amik untuk orang lain hahahaha, gilos! mcm la orang kesah!


oh model kali ni masih en.ghimau huhuhuhuh

eh kalau uols nak mintak en.ghimau ni buatkan laman web uols pun boleh, tp ada bayar la sikit kan, tp konfem dpt harga kawan2 punya, semua boleh diatur gitu... kan kan kan, en.ghimau sila tambah ewah!

eh itu jer lah

salam jumaat

saya suka hari jumaat lalalala

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

11 komen[s]:

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

hehe..sy pon suka ari jumaat!!~lalalala

p/s:: akk nmpk cute laa dlm pic neyh.. comeyy gilosss pipi die!!ahakz...

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

tak pe mah..jnji ikhlaskan...akak pun habis puasa enam ni ingat nak jamu gak member ofis ni...ingat nak bawak lemang ngan rendang jekla...next week la....sebab ada 2 hari lagi lum habis puasa ni...

Aleeya said... [Reply to Comments]

yeerrr mkn jgn tak mkn, time ni la mkn2 pree kan..ha ah la ..dah chubyy ler..tambah tomeiiiii

wanie said... [Reply to Comments]

mesti vp tak sabar2 nak tunggu hari ni...hari ni en. laloque balik kan...mesti la seronok...nisa pun mesti tak sabar nak jumpa papa nye

shah said... [Reply to Comments]

sape masak?

suh en.ghimau tu update blog
lama giler x update..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

heh..heh..heh.. aktiviti makan dan makan lagi kan.. memang best..

masviona said... [Reply to Comments]

makan jgn tak makan..makan free lagi tu

Musliha said... [Reply to Comments]

wah.. best giler..
selalu ada mkn2 dan mkn..
hehehehe..

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

wah sedap tuh.. jap g kite nk g open house gak umah tn hakim.. dah tebayang makanan yg lazat2 gituh.. jom VP join2..haha

laloque said... [Reply to Comments]

xde tapau wak balik ke

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

wuhooooo makan mee ye.. hmmm en ghimau tu naper blog dia keras jer... hehehehehehe... asyik2 bukak citer "den cuti semalam" je... ;p







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^