Follow Viruspadu

Wednesday, October 22, 2008

malang memang tak berbau

malang mmg tak berbau kan, kalau ada bau tu, eh tu lain tuuuuuuu... kalau bau2 ada yang melepaskan gas beracun kekekeke, ok itu lawak spastik hari rabu :p

lepas dah melantak tak hengat dengan tak tahu malu semua kan, weols balik ke cheras, masa tu hujan renyai2 la

sampai2 jer, tak sampai pun depan pintu, nampak rais n the geng dah nak balik

wawawiiiiiiiiiiiiiii acik sempat sebat duit raya lalalala, apa ni angpau satu je ke, bukan patutnya dua ke? untuk omaknya sekali

wa talak untung lor ini tahun , aisehhhhhhhh


oh yer, rais ni sedara mara abanglang lah, si manrojak itu, oh ada entry pasal rais ni kat blog kaklang

ok sambung balik yer

masa saya sampai tu, depa semua dan masuk dalam kereta dah, dah nak gerak dah, so saya babai2 dari kejauhan saja, sambil sengih2 pegang duit raya :p

sekali bunyi kuat, prakkkkkk prakkkkkkkkk

oh no! bunyi apakan itu?


nak goheadgostan jer pun, tp sebab jalan tak rata dan ala2 fear factor gak lah bukit2 kecik tu kan, keto lak lowettttttt abis, terkopak bumper wa cakap sama luuuuuuu...

kalau wa la, wa nangis guling2 kat situ jugak! oh ok itu drama je lebih, ai kan jaga imej :p harussssssss menten kan

orang tgh berpanikan, saya dengan selamber, kuar kamera! snap snap snap

"oi tepi makndak amik gambar nak masuk blog" ~ kata ayin sambil menjerit

oi ayin, ko bikin makndak malu tau! satu lorong cheras baru ni boleh dengar suara kau, adoilaaaaaa, cover2 la sikit ayin, abis semua toleh perasan tau ekeh, budak2 mmg jujur kan

see, sgt prihatin, ramai penyelamat, tp tukang tengok jer lah huhuhuh, yang dok godek2 sorang ajer, :p

tak lama lepas tu, lepas ketuk2, ok la, rapat balik, seb baik no!

mereka pun pulang la kedestinasi, dan saya pulak masa ni, laju2 masuk rumah sbb nak eksen kat dorang lappy pink saya :p dan memaksa mereka kagum sekali huhuh

oh yer, entry saya mmg tunggang terbalik :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

8 komen[s]:

umieadam said... [Reply to Comments]

ler siannya..
tu sebab saya tak suka kalau keta lowered ni..

lebeh bab b umper ke, nak org tumpang ke hape

shah said... [Reply to Comments]

dahsyat tu..bagus punya ayin punya ayat

saveme_zero said... [Reply to Comments]

imah...open hse kat mane ni. bila ko pegi ekk?? hari tu g cheras baru gak...bkt A.

laloque said... [Reply to Comments]

ingat! si rais jemput open house sabtu nie

Musliha said... [Reply to Comments]

oh.. sian rais..
mus kalu mau leleh berjejeh ayaq mata.. huhu..

ZBELLEZA said... [Reply to Comments]

ayin ayin..kantoi mak ndak erk..keh keh keh

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

hahhaa..
budak2 memang x pandai menipu..

jujur sguh ayin ni tau...

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

hahaha..lawok r ayin jerit2 cmtu...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^