Follow Viruspadu

Friday, October 31, 2008

masih tak habis2 bergambar

untuk makluman uols

saya adalah pelancong keh keh keh

harus amik gambar sampai pitam lalaalala, tak kira la muka tgh selebet ke selekeh ke muka tak siap ke berjeragat ke, ada saya kesah, tetap saya amik gambar jugak, apa ada kisah kannnn... uols pun dah biasa tgk muka sengal+hodoh SIKIT2 saya kan ~ ayat cover pakai perkataan SIKIT2 hiks, ok la, saya mengaku jer la, selama ni mmg takde pun muka yang tak sengal wakakakaka...

lepas ni ada byk lagi lg gambar, jgn jemu tau :p

ok mula2 sajer2 nak tunjuk gambar dalam kereta dulu, saya sesuka hati amik gambar dalam kereta orang, suka tgk merah2 itu





ini yang paling best, dalam merah2 itu muncul satu pink... tadaaaaaaaaa


ok gambar2 atas tu saje saya wat selingan jer :p

ok lepas saya memborong kek lapis dengan bernafsu sekali, borong amik letak amik letak amik letak tu, besttttttttttt sbb mcm murah2 kan, murah dah lawaaaaaaaaa dan sedap kan, juwin ajak saya bergambar kat sini pulak, haaaaaa seberang sana hotel ku lah uols, tp bukan la hilton tu, acik punya hotel ekonomi sajer, yang sayup2 di belakang itu

giler tembam pipi saya, kenapa yer pipi ku tembam sekarang, ewahhhhhhhh, takpe lah, kalau tembam2 mcm ni, saya relakan awwwwww


vp dan juwin :p dah mcm adik beradik lak roman eh, bab pipi tu lah, kan juwin kannnnnn, pipi gebu itu comel kan, mcm kita lalalalala...


sampai ke sudah saya asik tertanya2 dalam hati, mcm mana juwin ni lilit tudung dia, elok jer, saya takdan nak menyolek2, so main selimpang2 ajer, jd bertambah selekeh lah diri ku kan uwaaaaaaaa


lepas tu kan weols plan nak gi tgk pasu tau, tp kannnn... disbbkan badan nisa tetiba panas, nisa pun mcm dah diam tak aktifkan, saya mcm risau pulak, tak jadi jalan2 mana, saya mintak tolong juwin hantarkan saya ke hotel, so bg nisa duduk bilik rehat

thanxs juwinnnnnnnn... jasamu akan ku kenang, kalau juwin dtg KL, harus contact akak tau

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

9 komen[s]:

jyss said... [Reply to Comments]

alahai sian juwin tuh tgk..berpeluh2 sungguh..mmg tour guide yg baik sekali ;)

nasaoji said... [Reply to Comments]

kak..sya rajin nak jwb nper akak tembam..hehehe..akak best jln2 smbl mkn2 d saner..hehehe...kan..kan..

one love said... [Reply to Comments]

best jln2!

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

best kan VP kalo ade ramai kawan nie kan.. sume tempat2 yg VP g tu kan sume tempat yg kite g jugak thn lepas.. best kan? hiks..

nk peegii lagiiii!!!

eiza said... [Reply to Comments]

seronok ada pemandu pelancong kan.

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

sib baik ler ada juwin tu kan vp, tembam2 pun comel tau.. sian nisa.. still belum ok ke demamnya

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

tembam akak stil comey ag...

-Misztake- said... [Reply to Comments]

pasni kalu nk gi srwk, sah2 kena cntck juwin nih.. ada stail jd pemandu pelancong ok..

Musliha said... [Reply to Comments]

orang serawak comel2 semua..
putih..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^