Follow Viruspadu

Sunday, October 26, 2008

mengubat jiwa terluka

terluka sangat kah?

huhuhuh... ok itu tajuk drama jer lebih, takde makna terluka2 nya, tp ada la sikit2, sbb bila en.laloque ajak gi tgk kedai langsir lain, saya dah start geleng2 pale ajak balik jer, oh yer perangai ini adalah contoh yang tidak baik yer uols, sentap tak tentu pasal lak aih, mungkin bulan nak mengambang, dan mungkin jugak kejutan berganda... oh yer saya pun tak pasti, wait n see yer uols

so bila lalu KM plaza, terus saya suh en.laloque singgah jap, saya nak cari tudung lagi, kan hari tu pegi bangi tu kan, tgk mahal2, so cancel la beli, so dah alang2 lalu ni singgah la kan

bila dah dpt singgah, muka saya dan2 tu berseri balik wakakakaka, td sentap tak hengat, adoilaaaa


best tau uols, tudung2 kat sini, dua lai RM15 sajork ok, mmg murah2, puas hati lah, tp kalau uols nak batu2 kelip2 keliling tu, tgk jenis gak la, kena yang mahal tu, bengkok gak lah



gigih check satu2 uols... lagi best bila tgk harganya murah dan berpatutan

setel, 6 helai tudung berjaya saya sambar untuk kali ini... hureiiiiiiiiiiii

nanti saya sambar lg, oh yer, tudung dubai saya tak perasan pulak ada ke tidak, sbb saya mmg nak aim tudung2 mcm dulu, later2 baru cari jenis2 tudung2 lain, tunggu saya pandai lilit2 dulu :p

oh yer, video tudung saya, nanti saya publish yer, rekod pun belum lg ni, minggu ni kan acik gi berjoli uolsss... sabar yer

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

Siti Fatimah said... [Reply to Comments]

vp org yg ke-7 antara yg sy tau expecting jgk...marilah kite sama2 berdoa moga dikurniakan yg sebaya...ehehehe

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

uish..
lawa2 sguh tudung tuh...

rasa cam nk rembat sume jek kan kak VP?

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

hohoho.....kt bangi N de nmpk tdg dubai....

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

murah ya tudung2 kat situ.. vp, betul ke 2 helai rm 15..??

-Misztake- said... [Reply to Comments]

murahnya tudung situ.. 2 lai rm 15.. ishk3..

Musliha said... [Reply to Comments]

murah nye kalu 2 helai RM15..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^