Follow Viruspadu

Wednesday, October 15, 2008

moody

erm...

makin hari makin saya rasa tak enjoy la

saya rasa stress bila dapat tahu itu ini dibelakang saya

SANGAT STRESS, sbb tu saya sakit kepala sampai muntah2, dah la laki jauh :((

saya selalu berdoa, moga Dia tunjukkan jalan yang benar, jalan yang mana sepatutnya saya ikut, kerjaya apa yang sebenarnya sesuai untuk saya

saya sangat stress dan tak tahu pada siapa saya perlu luahkan! sedihhhhhhh :(

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

29 komen[s]:

wanli said... [Reply to Comments]

sabo la vp... jgn difikir sangat... yg penting, kita tau diri kita... pedulikan orang2 yg takde otak tuh... :D

mrs e said... [Reply to Comments]

siannn kat zaimah...

:(

Ayong said... [Reply to Comments]

istikharah!

be strong!

insyaAllah, pasti ada jalannya...

Ceera said... [Reply to Comments]

usah dipikirkan sangat dong..

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

yeszzz.. usah dipikir sangat nanti pening ajer.. org2 ni macam2 perangai.. baik pikir hal sendri.. and bahagiakan diri sendri..

mummysya said... [Reply to Comments]

salam...

sabarlah VP, usah duk fikir sangat. Jaga diri u & nisa baik2 ya....

shaliza said... [Reply to Comments]

nape ni...enjoy la ngn nisa & Mr.hubby, xyah nak serabut pale nk pk hal2 lain..

umieadam said... [Reply to Comments]

emah sabar ye
Ym aje saya kalo nak luahkan apa

saya sudi jd pendengar

Casper a.k.a wifee en.atan said... [Reply to Comments]

sabarlah VP ni namanya dugaan hidup. sabar...mmg akan ada ujian selagi kita bernafas....

lepas solat baca quran insyAllah akan tenang nanti...

Casper a.k.a wifee en.atan said... [Reply to Comments]

sabarlah VP ni namanya dugaan hidup. sabar...mmg akan ada ujian selagi kita bernafas....

lepas solat baca quran insyAllah akan tenang nanti...

supermummy said... [Reply to Comments]

vp, kalau ada stress atau problem cerita je la kat sapa2 yg memahami..kalau saya pulak stress sgt, kadang2 menangis jugak tapi lepas tu mmg rasa lega sangat2..

take care ya..

Suki Cida said... [Reply to Comments]

luah kat sini vp... kita semua sedia membaca... dan mengutuk org2 itu....

Musliha said... [Reply to Comments]

sabar kak vp..
moga Allah tunjukkan jalan..
aminnn..

suw said... [Reply to Comments]

iri hati dan manusia itu adalah seiring..sbb iri hati tu ade 2..iri hati dgn org n nk baiki diri ke arah kebaikan (tak ramai yg akan buatni). lg satu irihati n mula rase tak senang n akan cube demotivate org lain juga(yg ni ramaaaiiiiiiiiiiiiiii)..so vp, pedulikan la org2 itu..sedangkan nabi pon dikutuk dicela..inikan pula kita :) be strong kay!

Zanna_MamaBatrice said... [Reply to Comments]

sabar vp
biasalah...dah sifat manusia tak boleh tgk org lain senang @ bahagia...

jgn stress2 sgt..nanti sakit...sian kat nisa..dah lah papa kat johor....take care ok..and jgn pedulik apa org nak ckp pasal vp...janji vp tahu apa yg vp buat

Zanna_MamaBatrice said... [Reply to Comments]

sabar vp
biasalah...dah sifat manusia tak boleh tgk org lain senang @ bahagia...

jgn stress2 sgt..nanti sakit...sian kat nisa..dah lah papa kat johor....take care ok..and jgn pedulik apa org nak ckp pasal vp...janji vp tahu apa yg vp buat

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

Kuatkan semangat ya VP..
insyaallah benda nih xkan bertahan lama.. kalo dorang dah puas mengata senyap la tuh.. tp VP kene kuat yer mohon pada Allah.. mudah2 sumanye berjalan lancar.. amin

Lina said... [Reply to Comments]

stress pasal ape vp, pasal keje ker... jgn fikir sgt nanti lg teruk... tenangkan fikiran pastu baru cuba fikir cara penyelesaian...

Umi Mia said... [Reply to Comments]

ermmm...ramai dah nasihat benda yg sama..tp nasihat yg sama jugak saya nak bagi...sabar, buat tak tau jer, jangan fikir sangat dan luahkanlah kepada suami dan kawan-kawan...jalani hidup kita dengan gembira....biar diaorang jer yg sakit hati...kalau u tak layan dan u boleh tenang diaorang akan lebih sakit hati...kalau u sakit dan stress untuk perkara2 ni maknanya diaorang dah menang.....jangan biarkan..BE STRONG....girl...

nn said... [Reply to Comments]

sabarlah vp...
kuatkan semangat...
tabahkan hati...

:. iBuAfiQah a.k.a Irnie .: said... [Reply to Comments]

sabar la kak vp banyak2...

jangan layan sangat benda2 tu suma...
janji family akak happy sudah...
tu lagi penting...

lagi akak pkir lg pening akak dibuatnya...

:. iBuAfiQah a.k.a Irnie .: said... [Reply to Comments]

akak, kalu en lalaque baca entry nih..
mesti dia sedih akak sakit2 n muntah2 bagai semasa ketiadaan dia kan...

cepat la papa nisa balik...kesian plak mama nisa sakit2

nurul said... [Reply to Comments]

be positive kak..yg penting akak happy je.. bak kata 'puteri' "mari kita enjoy" :-)




0

ai said... [Reply to Comments]

Sabar zaiman! Doa bebanyak..jgn stress sangat. Tu sume dugaan tu dek oiii..

-Misztake- said... [Reply to Comments]

xpyh pikir sgt pasal org2 kt blakang tu..
yg penting kita tau kita mcm mana..

ummu_hanis said... [Reply to Comments]

this thing happen to me last week dear. nak tau akak buat? akak baca blog awak dan kawan awak dan timbul rasa sgt bersemangat dan today, here i am, standing like a hero. huhuhu. tq to u.

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

nk red flag ke kak..??

AzurA said... [Reply to Comments]

diminta vp bersabar.. tapi mudah kan bercakap suh oang sabar.. kiter pun ada masalah yang begitu..dan sebab tuh sekang kite nak make a move..doakan saya berjaya ye

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

biasa lah tuh...

pedulikan org laen tuh...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^