Follow Viruspadu

Friday, October 31, 2008

muzium kucing yang sangat kucing

uols kan kalau masuk muzium kucing ni kan, harus nganga beso2 ok, hahahaha...

sbb kan, mmg dalam tu kan, kucing di merata2 tempat, mujur tak terpijak jer, ekekekeke... ok terpijak tu tipu :p

ini bapak segala kucing la, kiranya pintu utama dah nmpk kucing giant ni


dan kucing2 lain.... byk uolssssssss...


saya copy masuk sini sikit jer, kalau saya copy semua, ada dalam 40 keping kot, ada yang giler mimpi kucing kang tgk banyak benau

ok enjoy the kucing kucing kucing







ini best :p





kucing rowkkkkkkkkk bebeh






salasilah kucing, dari atok nenek makpak menakan semua ada, mcm citer ahmad albab ngan keluarga 69 plak kan




uols, makam aka kubur kucing pun ada tau, mcm sedih pulak



ah ok tu jer la yer, penat acik download tau, nak tgk lg, pegi la serawak kannnnnnnn

saya nak jd duta serawak boleh kah?

ok2 nanti saya hafal nama tempat keh keh keh :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

17 komen[s]:

umieadam said... [Reply to Comments]

kalau mak saya tgk muzium ni tentu dia suka...mak saya pencinta hewan tu...

takdak tucen hidup ye mah...semua keras ajeeee

Maarof said... [Reply to Comments]

Gambar last tu (kucing main gitar)ada silau flash. Untuk elak ini ada 2 cara. 1. Jangan gunakan flash. Kalau boleh set to manual setting tapi speed mesti sekurang-kurangnya 1/60 saat, kalau tidak gambar goncang. 2. Ambil gambar dari sudut senget sikit supaya flash tak melantun balik ke kamera.

Redbloodsnow said... [Reply to Comments]

ek ehhhh...rantai2 n loket nyau tuh cantik arr kak..mcm nak carikkkkk jek patern nyau2 gittew...haiipppp :P

sweethOneY said... [Reply to Comments]

manyaknyeee kucing wehhh

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

uiiishh... byk nya kucing.. smpi makan kucing pun ada kan.. wah, ni memang blh jadi duta utk jln2 melancong ke sarawak.. harus ler menghafalkan semua nama2 tempat2 yg dilawati erk..

Zanna_MamaBatrice said... [Reply to Comments]

byknyer kucingggggg........
vp.........i nie pencinta kucing..
kalu gi sana harus meroyan nak bawak balik sumer2 tu....(*** cam boleh plak? he he he he ...)
nampaknyer cuti2 vp dah semakin menarik dari hari kehari...
xde ler en lalaque pening tinggalkan vp & nisa kat hotel jer kan......

jyss said... [Reply to Comments]

org sana panggil kucing mayau ;)
dah gi kuching tp x pernag gi muzium tuh pun. amik gambar yg kat tetengah tuh je

Musliha said... [Reply to Comments]

meroyan tengok kucing..
karang balik kak vp sila beli sekor kucing.. ekekeke..

lily lotus said... [Reply to Comments]

tgh2 mlm mesti saling bersahutan meoww2 tu..huhuhuu!

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

wahhh.. kiutnye kucing2 tuh..

bila lah en ajip nak odit kat sarawak lakkk.. nak itut gakkk..

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

banyak nya meow...mesti nica suka kan...klu aqilah confirm suka tengok meow..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

banyaknyeeee kucennnnnnnnnnnnnn

sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Suki Cida said... [Reply to Comments]

vp... hadiah tuk pertandingan yang VP buat tu kucing ka? heheheh... syok la gi muzium kucing... kucing2 saya mesti VANGGA

[ LADYKiKi] said... [Reply to Comments]

ahahah.. segala turun temurun kucing ada kan.. ahhah...

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

wuhoooooo akak soka lah kuceng2 tu.... isk kena pegi lagi neh.. ari tu pegi tak nyompek jalan.. dah namanya kije kan ;p

qaseh heedayah.KZ said... [Reply to Comments]

bestnyeeee kat muzium kucing tuh!!! sume kucing :D

swit@kon said... [Reply to Comments]

suka poster2 kucing yang sangat banyak itu!!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^