Follow Viruspadu

Thursday, October 09, 2008

My New Chat Box


dah lama saya plan nak ubat chat box saya, tp tulah, asik tertangguh2, tp malam tadi saya tergerak hati pulak nak cari chat box baru seperti yang dicadangkan

erm... selalu ternampak uols pakai msjbox ni, terutama mamaranggie, my bestfren tu, jadi saya pun menerai register

skrg masih dalam tempoh percubaan, pakai sebulan dulu, tp kena bayar mar :p, alah RM10 jer setahun keh keh keh... murah jer uols, so uols, jom register sama2 :p, best ok msjbox ni, sbb boleh reply terus kannnnnnnnnnn ~ wah tetiba jadi duta lantik sendiri msjbox la pulak lalalala

ok, sape nak sembang2 ngan saya, sila lah tinggal jejak kat situ yer, insyaAllah semua soalan dan pertanyaan dan sapaan saya akan balas :D

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

4 komen[s]:

Musliha said... [Reply to Comments]

barang baru dalam percubaan..
ekekekek..

i'm ソソ said... [Reply to Comments]

vp, pakai yang oggix.com...saya guna chat box tu di biznes blog saya.. http://bebemommy.blogspot.com...register aje...tak payah bayar...boleh reply...

Mya said... [Reply to Comments]

akhirnya... msjbox nie mmg melertzz sgt. user friendly kan.. :)

mama ranggie said... [Reply to Comments]

welcome to the club...sokong produk anak melayu kan?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^