Follow Viruspadu

Saturday, October 18, 2008

nice keyboard

ini bukan keyboard biasa2 kita guna ni, very the canggih one :p


takde la, sbnrnya saya nak snap yang bhgn PINK ni jer hiks

harus beli keyboard colourfull gini, baru bersemangat nak update blog kannnnnn

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

amizah said... [Reply to Comments]

canteekkk la key board tu...akak minat gakss.....kat mana vp dpt tu...

Mulan said... [Reply to Comments]

emm.. baru je tukar keyboard... but VP tak nak ker yg semua pink.. ada tau>..:-)

pearlEJ said... [Reply to Comments]

a'ahh laa.... mmg cantik... benda yg cantik2 ni mmg buat kita semangat jerkk kann...

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

eh... ada keyboard colorfull erk.. mana dapat ni

-Misztake- said... [Reply to Comments]

nampak lain la dgn keyboard yg biasa..

ratna said... [Reply to Comments]

cantik..cantik..colourful gitu.

Musliha said... [Reply to Comments]

wah.. keyboard apa yg canggih cenggini?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^