Follow Viruspadu

Tuesday, October 21, 2008

online users

uols ingat lagi tak

"sape leh capture online users paling tinggi, emel kat saya di viruspadu@yahoo.com, senang jer, printscreen blog ni dan send kat saya :p saya bukak sampai 31 oktober 2008 yer :p"

so saya update la,

tertinggi online users buat masa ini adalah 7?

**update 7? tu bermakna 7+**

kalau dapat lagi tinggi, emel me ya! di viruspadu@yahoo.com

hadiah tak seberapa dari saya untuk anda :D

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

16 komen[s]:

i'm ソソ said... [Reply to Comments]

huhuhu...
saya kena berusaha lagi

~Eila @ Along~ said... [Reply to Comments]

vp,
eila dah emel..cek ye..hihihi..mintak2 eila menang..

Mama Zara said... [Reply to Comments]

saya pun kene usaha lagi

AzurA said... [Reply to Comments]

uihkz.. kita dappat pun baru 40 lebeyyy huhuhuhuhuhu

laloque said... [Reply to Comments]

papa sentiasa on9 xkira gak ke

za_planet said... [Reply to Comments]

kak Vp takde printer la.. hahhaha.. blh capture pic je tak?hahhaha

za_planet said... [Reply to Comments]

kak vp capture pic je blh tak?

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

lorrr 7++ kaa?...hehehe....aisehhh....silap la waaaaaa.....uhuksss

sheilasherimamohdsabri said... [Reply to Comments]

xpa2..kna usaha lbh ni

Musliha said... [Reply to Comments]

la.. dah 7+ ke?
ingat masih 66 lagik..
xde rezki la ni.. hehe..
usaha lagik..

Anonymous said... [Reply to Comments]

xfhm la vp.

leh explain skit lagi?

-skirtlabuh-

nurul said... [Reply to Comments]

7+ ye..kak, agak2 time bila ye org view akak ramai2?

jyss said... [Reply to Comments]

ha tuh la, ingat 7 tuh angka sa sajer hehhee rupanya puluh ke hihihi

silap paham..x per2 akn cuba lagik ;p

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

huhuhu..kne lerr ngadap neyhh....

-Misztake- said... [Reply to Comments]

aduss..
tak terkejar nak refresh slalu nih..

~Me, Myself & I~ said... [Reply to Comments]

ishk..
nape la time bukak page vp nih slalu tak sampai je 7* tu..
ni kes masuk tak kena waktu nih..
:p







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^