Follow Viruspadu

Tuesday, October 14, 2008

open house office kus

office saya adakan rumah terbuka, jadi setiap unit haruslah membawa satu jenis juadah!

dan unit saya kena bawak puding, tu yang byk puding warna warni tu, vangga acik!


jamuan makan makan ini bermula jam 12.00 tengahari, dan tepat kul 12.30 weols satu opis dah tercongok kat sini keh keh keh, nampak sgt la bapak lapar kan, gigih tak makan sbb nak makan kat sini ni weiiiiiiii

antara yang menarik di mata ku adalah, ini kteow kerang, ini paling sedap saya rasa


rojak... rojak ni saya makan masa perut dah sedat belasah satey, tu yang makan2 nak muntah lak, tp sedap sbnrnya ni


weols kakS, sisN, vp dan sisB, yang lenlain mano ntah!


mas, makan agak2 sikit hehehehe


weols antara yang terawal turun, so senang, takde rebut2 ngan orang

ops ada lagi makanan2nya, tp malas la saya nak snap, sbb saya laporrrrrr huhuhuh

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

14 komen[s]:

A D I A said... [Reply to Comments]

teringat dulu time keje gomen, jamuan raya mmg meriah. awat tak pakai baju raya vp?

mYpRecious said... [Reply to Comments]

nyam2 sodapnye kuey teow kerang.. dah lapa lak pewut sy akak vp..

lindosh said... [Reply to Comments]

open house opis saya nextweek.. beshnya memakankan diri.. hahaha

saveme_zero said... [Reply to Comments]

opis aku gak xde open hse..co cinooo...tau je la kan.

honeysour said... [Reply to Comments]

opis saya pon next week...
huhu...

ai said... [Reply to Comments]

ooooooooooooo...patut le banyak no pudings warna warnis!!

AzurA said... [Reply to Comments]

kitowang buat pot luck jer huhuhu jemaat nin..tapi jemaat depan kitowang buat open house kat shah alam sekali ngan jais dan mais

sweethOneY said... [Reply to Comments]

auww...ketiau kerang sgt sedap

Musliha said... [Reply to Comments]

waduh.. sedapnya koew tiew kerang..

ZBELLEZA said... [Reply to Comments]

syoknyer yer ader jamuan raya gini..ramai2..opis sy konpem xdek punya sbb baper kerat org jek pon..huuhuhu :(

Syed Mohd. Aiman said... [Reply to Comments]

akak, mcm saya kenal je kuey teow tu ??

dari Negeri 9 ke???

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

royo puas2 kak....

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

owhhhh beshnye open house ittew...

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

wah meriah sguh..

bagus la camni kan







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^