Follow Viruspadu

Friday, October 10, 2008

open house?

saya belum bincang2 nak buat open house, erm uols nak saya buat open house ke?

kalau saya buat, ada ke nak datang? seremban tau, bukan kat KL, sanggup ke datang?

erm, nanti saya bincang2 ngan en.laloque ye

erm, kalau ceera ngan sepet nak buat kat rumah mak, saya masuk share jer lah, tp dorang buat ke?

atam, ana, korang buat tak tahun ni?

jawab ceera "taun ni tak buat, kalau atam buat.. nanti dorang tak datang atam kawin, hahahahaha... " hiks...

jawab sepet "kite xkesah..sebab kakcik pon nak wat share..hehe!!tp atam tu la poyo..ntah2 kawen pon tade org datang..hahaha!!amponnnnnnn...." hahahaha budus ko na

jawab en.laloque "open house utk raye ke??? ermmm cam xsempat jer lak. sbb minggu depan gi JB seminggu. Balik JB kita gi Kuching lak seminggu... kalo wat open house raye dlm bulan Zulkaedah aci x??? hahahahaha" boleh ke gitu papa? hahahaha sengal la

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

10 komen[s]:

oRanGeLiLY said... [Reply to Comments]

ahaaaa...sile buat..ai sokaaa

Ceera said... [Reply to Comments]

taun ni tak buat, kalau atam buat.. nanti dorang tak datang atam kawin, hahahahaha...

laloque said... [Reply to Comments]

open house utk raye ke??? ermmm cam xsempat jer lak. sbb minggu depan gi JB seminggu. Balik JB kita gi Kuching lak seminggu... kalo wat open house raye dlm bulan Zulkaedah aci x??? hahahahaha

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

nak laa dtg klo wat...

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

akan cuba sedaya upaya utk dtg.. kalo xsempat xpela g pon VP n laloque very bz maa..

sd. said... [Reply to Comments]

cantiknya pakai tudung.

=)

bafore raya ada visit sini. da lepas raya, tgk2 da berubah pun.

istiqamah ok? insya-Allah.

sepet a.k.a zack_u said... [Reply to Comments]

kite xkesah..sebab kakcik pon nak wat share..hehe!!tp atam tu la poyo..ntah2 kawen pon tade org datang..hahaha!!amponnnnnnn....

AzurA said... [Reply to Comments]

buatlah open house kat cheras baru... kite buleh pi...

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

seremban... insya allah.. dokek yo tu ;D

Musliha said... [Reply to Comments]

hahaha.. alasan en. laloque paling best.. boleh2..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^