Follow Viruspadu

Monday, October 06, 2008

parking kene bayar

buat penduduk seremban...

buat penduduk negeri sembilan...

ni nak kabo kan ni

jusco seremban 2 punya parking nak kene bayar okey :p sblm ni free sajork


saya kan duta lantik diri sendiri... harus la saya bgtau kan hiks

weols nak cari barang2 untuk masak tomyam potek, kat tesco takde menda, so kene gak lah gi jusco ni


lepas dah beli barang2, en.laloque berangan nak redeem RMxxx hari tu

tp baru separuh jalan, dia cancel lak

dia kata len kali jer

so lenkali pun lenkali lah... tak kesah den do, janji nanti guwa gak yang pakai :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

8 komen[s]:

laloque said... [Reply to Comments]

bukan senang oooo nak dapat redeem voucher RM220 tu.... xsia-sia mama jadi Duta Jusco tu... hahahaha kira Jusco bagi angpau Raye la tu

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

vavavva.....voucher manyak gempak tuh....dpt cekup h.bg...kasut....walla2....

Musliha said... [Reply to Comments]

ces.. baru berangan nak soping eh kak VP.. hehe..

sheila said... [Reply to Comments]

a'ahlah vp..
aritu masa malam 3rd raya g jusco tgk dorang kata start bayar 5th Oct..

kalau kat jusco tmpt lainkan..sapa yg ada jusco membership xyah byr..sebelum masukkan tiket parkting tu masukkan dulu kad jusco kat mesin tu..gerenti jumlah yg akan dibyr tu jadi rm0.00 hahhaha..sonoknyeee

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

btol ke parking kena bayor?? kaloo parking rooftop pon kena bayar gak eyh??huhu...

ARWEEN said... [Reply to Comments]

semakin sesak kan VP nak masuk jusco sebab ade mesin tue
huh

-Misztake- said... [Reply to Comments]

vp duta jasco..
mesti tak payah bayar punya..
:P

AzurA said... [Reply to Comments]

mah..kite nak resipi tomyam potek tuh.. nanti bgtau tauuuu..kite tunggu....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^