Follow Viruspadu

Tuesday, October 28, 2008

pemandangan dari bilik ku

pemandangan sgt tiptop


ada sungai lagik! cantik sangat la...



biliknya biasa2 ajer uols... ini hotel yang ekonomi la kat sini, yes! saya adalah orang yang biasa2, idak la mampu nak hotel mahal2 kan, atau ada hotel nak sponser saya, harus saya tak tolak :p

betul lawaaaaa uols, nanti malam harus lg cantik ngan lampu2 bagai tu kan, nanti dah gelap punya view saya snap lg, kalau teringat la


ok lah, saya nak baring saya nak mandi saya sgt letih

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

17 komen[s]:

amizah said... [Reply to Comments]

bestttnyerrrr...bila la akak nak samapai sana gakss..

Anonymous said... [Reply to Comments]

hi vp..saya ny ur silent reader...lama dh baca ur blog ny...suka sangat tengok keletah c nisa tu...comel sgt...last but not least SELAMAT DTG KE SARAWAK (saya ny SARAWAKIAN)he3....

mama belian n cengal said... [Reply to Comments]

u duduk kat harbour view ni...
berapa lama kat sini?
nak cuba find time jumpa ni...

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

a'ah...cantik mah....ekonomi pun cantik mah....

pembaca senyap-senyap said... [Reply to Comments]

akak,
jgn lupa shopping kat pasar satok.hujung minggu.
banyaaaaaak barang boleh shopping kat sana.
murah2 sgt.

dan cuba makan mee kolok kat area seberang jalan pasar satok nu.
ada kedai mee kolok pemes.

kamek suka sarawak.
sarawak best!

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

biasa2 pun.. kira ok ler.. memang pemandangan yg cantik tu..

Ceera said... [Reply to Comments]

hotel besau2 nau buat apa. buang duit jerk..

Anonymous said... [Reply to Comments]

hi kak vp..duk hotel mana?? Hilton ehh...:)

umieadam said... [Reply to Comments]

wah bestnya..dah sampai s'wak ye..

tigrismalaya said... [Reply to Comments]

jangan luper amik gambo maskot kucing tue...

IxoRa said... [Reply to Comments]

selamat bercuti VP.

sy rasa cam tau je VP stay mana kt s'wak tu..., klu tak silap kt H.View kan ?

Klu sy silap minta maap, klu betul...yeeaayyy !!! Dolu2 teringat gi s'wak stay kt situ....

ngehngehngeh.....:P

arsaili said... [Reply to Comments]

salam..ni kat holiday inn ek..rindunya kampung ku..ahaha enjoy...jgn lupa gi kedai pasu..kat Batu 4, banyak la pasu yg cantik....yg jual kat bazaar depan waterfront tu mahal gilos pasu dia..barangan lain mcm pua kumbu ker ok la juga. Pua kumbu kena tengok yg ori ker machine, atau yg machine ala2 ori..ahaha jgn tertipu dah..

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

akk dok hotel mane?? sy nnt tempah hotel harbour view..:)

lawanyee permndgn..nie sg. rajang eyh??

Musliha said... [Reply to Comments]

besarnya sungai..
seriau memandang..

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

kat riverside katmmah.. hehehehehe.. memang besh kan nampak pemandangan camni.. spehly bila sunset.. cantekk oooooo kalo tak hujanlah :D

hmmm kalo tak silap bawah tu bukan banyak ke kedai2 jual barg2 sarawak..

mummysyafie said... [Reply to Comments]

ni hotel apa lak VP? mmg sekitar bandar je kan. kalau turun sikit kat main bazaar tu leh jumpa orang jual kek lapis sarawak.

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

a'ah lah..
ni hotel ape yek?
cam besh jek







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^