Follow Viruspadu

Saturday, October 11, 2008

pencarian cupcake!

ini contoh design cupcake untuk hantaran :D

erm, mana nak carik yer

ish ceera ni mcm2 pesen lak minatnya, layankan jer, yang penting cupcake dalamnya hijau :p, nak ada ranting2 gitu

kalau uols ada terjumpa cupcake untuk hantaran mcm ni, roger saya yer, atau uols mmg membuat cake atau apa2 jer yang berkaitan :p

plissssssssssssss (sambil kelip2 mata laju2)

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

16 komen[s]:

Anonymous said... [Reply to Comments]

cupcakes kt wondermilk sgt sedap... =)

laloque said... [Reply to Comments]

ate suruh jer si ceera tu potong ranting pokok. peh tu cucuk kan aje cupcake situ. udoh siap.

farah amoi said... [Reply to Comments]

try ke :
http:bake-freshly.blogspot.com

zaimah kenal ngan kak ana ni...
dia stay kat putra jaya

middaygeo said... [Reply to Comments]

leh cuba tgk blog @ fp tokey cc kat blog aku..aku letak kat sidebar tu..kot2 ada yg berkenan yo

shitah said... [Reply to Comments]

try tgk kat sini kak...
http://heycupcakes.fotopages.com/

Ayong said... [Reply to Comments]

kono cari ranting urat besi la ni..nak tampung kapkek..hehehehhehehe

missrahahramlan said... [Reply to Comments]

wondermilk pun sedap~

klu nk yg home bake, try lynnhassan~

google je name dia kat net, sure dpt~

i've tried both, dua2 sedap~

btw, cc stand tu mcm tak penah tgk yg terlalu seni gitu, but u can always ask the cc owner~ normally dorg ader buat sewa cc stand tu~ klu nk bli sndrik p carik kat kedai cake kat pj~ WILTON~ leh giler dok dlm kedai tu, mcm2 benda chomel ader:P

btw, u look so sweet with ur new look!

Anonymous said... [Reply to Comments]

http://deliciouscups.fotopages.com/

try contact this fotopages owner..

dia rent 1 day rm50 ranting2 tu...
buleh letak 38 cupcakes

Anonymous said... [Reply to Comments]

http://heycupcakes.fotopages.com/

i suggest this heycupcakes..
mcm2 ade

-Misztake- said... [Reply to Comments]

vp..
nanti buat la post pasal link- link cc yg disurvay tu..

Shai said... [Reply to Comments]

mcm ni ker?

http://seenfullysedap.blogspot.com/2007/11/new-project-in-research-developement.html

Check out hantaran cake ideas kat
http://seenfullysedap.blogspot.com

Macam macam idea.

Musliha said... [Reply to Comments]

wah.. sah lawa nanti..
bestnya ramai adik-beradik..
semua bantu..

Mel said... [Reply to Comments]

VP..cuba la jengok2 sini....http://lynnhassan.fotopages.com

Anonymous said... [Reply to Comments]

eh kira nak tawin..bestnye

sweetlavender86 said... [Reply to Comments]

wondermilkcuppacakes uptown damansara nyee mmg sedap n cantik..dah penah order dulu tuk my uncle engagement..hee.best

shah said... [Reply to Comments]

gambar apa tu?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^