Follow Viruspadu

Sunday, October 19, 2008

pencarian penyidai

dah byk bulan jugak weols mencari menda alah ni, tp tak gak jumpa2

weols cari penyidai yang boleh tarik2 tu uols


ha nak tahu weols jumpa kat mana ada jual, kat kedai cat hiks, belasah ajer la kan, janji ada


saje amik gambar ni, sbb mcm cantik, dan mcm bekenan, kot2 lah nak TERbeli ke nanti kan


aha, ini lah yang weols nak beli itu


kalau uols bekenan nak beli jugak, ini list harganya, klik gambar untuk paparan lebih jelas,


ini pun saya sajer snap sbb cute banget



ok setel, yang saya beli tu, harganya RM3++, tp sbb weols pasang sendiri, ada less 10%, so dpt RM277 sajork, kalau nak orang tu pasangkan, nan ado diskaun segala yer, harap maklum


ok jom balik, apak ko sakit perut tu :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

wahh....mahal nyerr pnyidai kak....ke mmg standard hrgenyerr gtu...

zi said... [Reply to Comments]

hi salam kenal.. vp saya beli sama jenis dgn yg 4ft x 3 dlm gambo tu rm99 sajor.. rega gambo dlm ni rm208,kedai kat subang jaya..tp time dia wat salesla..tp mudahkan penyidai ni jimat space :)

zi said... [Reply to Comments]

hi salam kenal.. vp saya beli sama jenis dgn yg 4ft x 3 dlm gambo tu rm99 sajor.. rega gambo dlm ni rm208,kedai kat subang jaya..tp time dia wat salesla..tp mudahkan penyidai ni jimat space :)

mica-tetty said... [Reply to Comments]

WAAA tq la kak ...mmg tgh cari benda hehehe ..tapi hegenya mlampau nya rasa....

eida.. said... [Reply to Comments]

salam VP, waaa.. bestnyerr shopping... sy pun dah guna penyidai tu.. senang, jimat ruang....

-Misztake- said... [Reply to Comments]

cantik2 benda nih..
tp rege pun cantik gak..

Musliha said... [Reply to Comments]

mahal tapi efisen..
standard la.. quality..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^