Follow Viruspadu

Tuesday, October 21, 2008

pencarian

saya rasa ada few dah tahu kan, tp maybe ada yang tak tahu jugak lagi kan, so yang mana dah tahu tu, sila la pura2 terkejut dengan entry ini hiks, tolong la weiiii

ok sila buat muka kagum sambil buat molot OOOOOOOOOOO ~ sgt kagum la kekdahnya

ini adalah kesinambungan kepada entry "sesuatu itu" , gigih keluarkan duit dari atm gitu kan, sbb weols plan nak beli bendalah ni haaaaaaaa

weols mmg dah bajek la, takleh buzz bajek sekian2 amaunt gitu kan, so weols pun carik lah yang mana under bajek weols jer, gilo ko nak beli mahal2, pokai la acik kang, lgpun sama jer fungsinya kan, mahal ke murah ker, nak layan tenet, nak layan word buat kojo jer, so pada saya sama jer la

sparepart pun gamaknya dari kilang sama la kot

~ ini adalah ayat untuk menyedapkan hati diri sendiri sbb tak boleh beli lappy mahal2 + canggih2 ekekekeke








bila dh terlalu banyak pilihan kan, mata pun naik malas nak tgk satu2, sudahnya patah balik kat kedai pertama kita menyinggah

kalau tahu, beh baik terus ke kedai tu, terus beli, tak payah penat2 kan :p

nak tgk lappy ai, oh tunggu next entry la yer, yang dah tgk tu, mcm biasa, sila pura2 terkejut yer

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

16 komen[s]:

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

laptop yg kaler ijau tu cantekk ahh...hehehehe musti mahal giler kan kan kan

amizah said... [Reply to Comments]

vp beli lap top yaaaaa....beli del ker??? sama la ngan akak...mesti vp amik pink kaler niee....yg akak nyer kaler biru....dell nie ok gaks...hrg ok ler compare ngan hp...dell nie tahan lasak

mrs e said... [Reply to Comments]

ehehehe...

zaimah,
nampaknye kite sama2 ber'lappy' baru yer..
w/pun x le yg mahal, tp alhamdulillah lah kan..ade gak rezeki kita nk membelinye ;)

yg lg best tu,
boleh lak sama ngan naja amik lappy dell gak..
tp naja x le beli kat low yatt tu,
naja beli tru' online dr kilangnye jek..
sbb nk custom install..

n lg 1, naja amik yg kaler brown tuh..

shah said... [Reply to Comments]

ape jadi laptop lame?
dell online support senang...

ni dah beli ke blum?

laloque said... [Reply to Comments]

penin pale bila org sebut lappy... cam hush puppy lak... hahahaha

LiLa said... [Reply to Comments]

VP,
Mesti confirm beli Dell Pink ni....kalau betul ada hadiah tak?
hehe...

xoxo

p/s: lappy kita acer silver jer... 3 tahun lepas susah nak dapat yang kolor2 ni...huhuuuuuuu. Nak beli yang baru tunggu ni rosak dulu la...

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

dah confirm la yang kaler pink tu mah...kan dah nampak kat update blog lalok tu gambarnye..hiks...

sweethOneY said... [Reply to Comments]

minat betul lappy dell kaler merah yg baru tu

Musliha said... [Reply to Comments]

lappy pink ke? hehehe..

Suki Cida said... [Reply to Comments]

wahhhh.... Vp kenapa tak cari lappy kat Lowyat? Harge lebih kurang tapi free gift diorg sangat melampau... seronok :)

Mak Su said... [Reply to Comments]

oooooo (mulut -> o, tekejut) :)

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

nie yg membuak2 nk beli lappy pink jugak nie..xkire xkire nk jugak!!
muahahaha nk tiru VP la tuh..

oRanGeLiLY said... [Reply to Comments]

xper...lappy skang mughah2 spek canggih manggih. hampes aje..dulu beli mahallll

ArELeEz said... [Reply to Comments]

leez pon in plannin' gak nak beli mende alah nih! tp, bajet asik short jerk, asik soppin'-moppin' jerk. hadoiiyaiii..

Ogy said... [Reply to Comments]

NI MESTI KOMPOM BELI LAPPY COLOR PINK KAN??????

KALAU BETUL ADA ADIAH TAK???

Yatie said... [Reply to Comments]

WoW akak ada lappy baru warna pink Ooooo.. <---- terkejut & kagum tul.. pengsan sekali hehe :P kata suh wwat terkejut kan...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^