Follow Viruspadu

Monday, October 20, 2008

pertemuan 5 bloggers tegar

tegar kah?

:p

selepas memuncitkan diri kat rumah sis naniey dengan hidangan yang super duper sedap tp acik makan sikit yo, uh rugi ni, kak naniey sila tapau bawak datang opis yo! , saya bergegas ke open house seorang blogger ni

dia dah emel saya, menjemput ke rumahnya, saya takdehal lah, lgpun alang2 kek somban yo, so ok la, insyaAllah kalau undangan seremban yang dekat2, saya akan terjah dengan rela hati gitu, yolah, acik tak dapek buat open house tahun ni kan, maybe tahun depan la kot no! kalau en.laloque kena odit lagi musim raya tahun depan, saya nak buat mogok lapar lalalalala ~ugut tuh, so dapat gi open house uols jer lah kannnnnn...


senang ajer cari rumah cik mek kita ni, eh suka2 hati gelarkan ina jadi cik mek hiks, tp kesimpulannya memang senang dan mudah gitu, sbb sms dia tunjuk jalan dia sgt tepat padat dan terang, elok kerja ngan tourim malaysia ni tau hiks, baguih no!

so sederap saya sampai, tp jam dah 2 lebih la tak silap saya masa ni,

sesampai2nya saya ke rumah ina ni, dah ada tetamu2 yang lain

yang menyambut dengan senyum2 simpul di pintu pagar"mama faiz-farwizah" dan jugak makyong fazwie dalam rumah hiks,


saya macam biasa lah, sampai2, mesti la malu2 kan, itukan trademark saya, ewah

dan ini jer yang saya sempat tarik amik gambar ngan saya, yang lain tak dan, membizi mengejar nisa :p


tgk la nisa, suka2 nak rebut mama orang tau, nisa mmg suka sakat orang, dia saje la tu nak nyendeng2 bagi member2 dia jeles tu, adehhhhhhhhh...

tp kelako menengoknya!

seb baik mama biru kita ni sporting kan... dah mcm beranak 3 lak kekdahnya kan hiks, sori la yer, nisa ni buat perangai la pulak

si faiz berbaju merah yang boleh dibuat menantu ni, bukan main rajin menyapu sampah, faiz datang la rumah untie pulak tau :p


en.laloque rilex jer lepak2 kat dalam, ontah apa dibueknya, melayan kuih ke hape?


me n baby iman, baby iman ni suka sgt senyum tau, senyum pulak manis, tergoda untie, jom ikut untie balik jom ~ sila abaikan wajah ku yang mengembang itu, itu semua salah kamera cehhhh


masa saya dukung iman, nisa wat dek jer wei... takleh jadik ni, ~ nak jugak sakat anak sendiri

saya suh papanya pulak dukung, ha apa lagi, mengelupur la minah kecik tu, tak senang duduk dia, papa dia ada baby lain, disentap2nya seluar papa mintak didukung


eeeeeeeeeee cica tak maluuuuuuu... CEMBURU yer? mcm mana nak kasik adik ni :p

~ mamanya yang gatal lebih ni

sedang masing2 riuh2 kecoh2, makan itu ini, saya pulak ligat mengejar minah kecik ni, akhirnya muncul jugak simanis bertudung putih ni, haaa seb baik acik tak balik lg tauuuu!


alaaaaaaaa... siyes la, tak dapat nak stay lama lg, walaupun uols semua mmg sempoi habis, weols ada tempat lagi nak gi terjah tau huhuhuh... ntah sempat ke idak

dan sesi bergambar sebelum pulang, bloggers mmg mcm ni marrrrrrrr... bergambar itu adalah WAJIB kan kan kan


dari kiri, faiz^farwizah, vp, My Life, Si Comel dan Working Mum

terima kasih yer sudi jemput saya, uols semua mmg sempoiiiiiii lah, i likeeeeeee :D

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

8 komen[s]:

Ena said... [Reply to Comments]

pandai amik gambar menyusun tu... dari tinggi sampaila ke kurang tinggi ekekeke

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said... [Reply to Comments]

salam VP

b'temu beramai .. riuhnya suasana dari gambar blh tahu.,
lagi dapat b'kumpul mesti banyak cite nak d'kongsi ...

mizz^lady^muack said... [Reply to Comments]

hahahaha.....baguih la.....
elok jer susunan yer.....
tinggi ke rendah....
ngan anak memasing...
cumei...cumei....

Shafie said... [Reply to Comments]

best dpt kumpul ramai2
sy pon tak pnh lg jumpa sis :D

a^T04 said... [Reply to Comments]

makin beseri kak vp

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

wuhoooo masing2 dok dukung anak tu... mahal gambaq tuh.. best kan dapat beramah mesr aramai2 nie.. :D

my heart said... [Reply to Comments]

hai zai mcm mana lah dapat tangkap gambar suami kita..dia nie memang payah nak bergambar..puas si sub mengajak dia buat dek je...respect lahh

Musliha said... [Reply to Comments]

open house lagik..
bestnyaaaaa..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^