Follow Viruspadu

Tuesday, October 14, 2008

puding puding puding

tadaaaaaaaaaaaaa... puding segera saya, saya cuma masukkan mangga sajork!


terima kasih kepada en.laloque kerana dia yang byk membantu saya menyiapkan puding2 ni, tanpa dia siapalah puding2 tu kan :D

en.laloque jugak yang tolong kupas2kan mangga sementara saya jerang air, en.laloque jugak yang terpaksa beli bahan puding tambahan sbb tak cukup 50 cawan keh keh keh, hangen je member!

pada mulanya saya pagi2 nak bawak dah puding2 ni ke office, tp saya dgr kabonya, jamuan buat tengahari, so sy igt tengahari nanti la sy amik bawak datang kan, tp tgk semua yang lain dah siap2 bawak bahagian puding masing2

jadi saya mintak izin bos saya, nak balik kejap amik puding :D

ha tu diaaaaaaa... mcm2 warna kan, KELASSSSSSSSS



semua sedap2... saya punya jer tak sedap huhuhuh ~ rendah diri :p

sis nani yang menerai satu2 puding huhuhuhuh... jadi tester


dan ini model puding itu :p

lepas ni office saya boleh amik tempahan puding lah huhuhuh, so sape nak order, cepat!2, contact je saya chewahhhhhhhhhh... dan2 tu berniaga kan!

dan saya juga berjaya sebat beberapa puding masuk dalam bilik

sila terliur sekarang huhuhuhuh

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

15 komen[s]:

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

wah..banyak puding.. ada macam2 color erk.. so colorful.. mesti sedap kan...

mYpRecious said... [Reply to Comments]

uwwaahh yellow puding ye kak.. meh la bgi sy satu.. Nak gak merase.. huhu..

honeysour said... [Reply to Comments]

ok ow...
konfirm balik ni saya buat puding ...
huhu..

terliuh lahh...

ai said... [Reply to Comments]

Banyak giler puding opis kau zaimah!!! mmg leh niaga..

eiza said... [Reply to Comments]

banyaks nyer puding....
nak 1!!

Musliha said... [Reply to Comments]

wah.. pertandingan puding ke apa ni?

ummu_hanis said... [Reply to Comments]

ala segera pun kene masak jugakkan. kira vp jugak la yg buat. nampak sedap je. mmg kalau buat sendiri kita rasa tak sedap. tp orang lain makan sedap.

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

nak order puding durian 1000 boleh tk vp?..eheheehee

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

manyakkknyerrrrrr pudingg.....cam pesta puding plak...heheheh
kalo dekat ni dah lamaaa dahhhh...ehemmmm....hehehe

AzurA said... [Reply to Comments]

memang ni pertandingan buat puding ker?

acai said... [Reply to Comments]

kak, mana puding ni org nak try,hehee..byk betul puding tu, warna warni betul..:)

.:CiK ArA:. said... [Reply to Comments]

ade pesta puding ke kak??kkekeke

ZBELLEZA said... [Reply to Comments]

tak ketinggalan puding pink yer kak..hiksss..on the top tuh..keh keh keh

shah said... [Reply to Comments]

wow
parti puding.....macam2 aderrr

meriah ler

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

besh gilerr...aneka puding...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^