Thursday, October 09, 2008

Resepi Puding yang Lazat dan SIMPLE

"zai nak bawak puding tak untuk open house minggu depan?"

saya ni mcm serba salah, tak bawak kang mcm tak best, kalau bawak, takut tak sedap hihihihih

tp kalau boleh saya taknak la buat puding segera tu, saya nak jaga imej ok hahahaha, mcm la dorang tak tahu selama ni saya tak pandai masak

saya teringin nak buat puding lapis pelangi2 tu, tp sedap ke? sbb rupa dia lawa saya tgk dalam web resepi td

erm, uols semua kan pakar masak dan makan, uols rasa puding apa yang senang?

tolong la saya pacar yang hina (sikit2 la) ini :p

plisssssssssssssssssssss

~sudahnya puding instant ajer ni kang :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza
Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^