Follow Viruspadu

Wednesday, October 22, 2008

rombongan makmah ke rumah terbuka

seperti entry lepas pun saya ada bgtau, yang ahad lepas, saya ada satu jer open house kan, so senang tak terkejar, open house kali ni kat nilai

lepas bergegas2 menyoping sakan lappy pink nya dengan htc en.laloque nya, jalan cepat2, balik siap2, terus bergerak ke nilai pulak, sebab dah janji ngan PR guwe, ala sape lagi kalau bukan cikly aka rep aka gabanensem aka pembulikanak2 keh keh keh, yolah alang2 kan, dapat la ketemu sambil gelak sakan rancangnya

mulanya rep mcm tak jadi nak joinkan diri, so saya takde hal lah, tapi saya bgtau dia jugak yang saya baru bergerak dari rumah, kalau sempat dtg, leh jumpaan2 kan, so dia pun takde hal, kalau dan alhamdulilah la kan... dah lama tak jumpa mar, harus byk benda nak digosip kutukkan gitu

oh yer, ini lah rombongan makmah ke rumah terbuka, siap beratur lagi


assalamualaikum tuan rumah... wah saspen hokey! muka tuan rumah nampak sipi2 jer tau


rumahnyaaaaaaaaaa very the besooooooo...


dan bergambar dengan puding PINK :p


bedalan pertama saya, meehon sup ayam, eh ke meehon soto ek, ah sama jer lah, janji sodap!


nampak senyap2 ajer saya makan tau, depa tak tahu bertambah2 acik tambah tau, lalalalalala kat sini tak malu sangat, sebab ada adik2 mencover tahap kelahapan kakaknya ini, lgpun kalau dengan geng2 kenu UUM saya mmg dah kaya dengan sikap tak malu keh keh keh

rep kalau ko ada masa ni, agaknya lagi meriah aku makan tau :p

oh yer ini jejaka kesepian pheeewitttttttttttt... "makan sorang2 yer bang! teman boleh?"

larikssssssssssss sebelum bini dia kejar ai ngan paranggggg huhuhuh

itu pakngah kenu UUM gak, my super duper senior gitu, siap dia tanya saya "mana kamera, jgn lupa masuk blog" ahaksssssss... ha terus amik gambo dia, tp angel tak cun la kan, kena ada abang zurai (budak kenu UUM gak) baru ada gambo berseni ye tak, saya ni amik gambo asal ado yo!

tadaaaaaaaaa... akhirnya muncul jugak tuan rumah kita, inilah dia ahkakkkkkk PERANTAUSEPI kita, tapi dia tak sepi tau, sepi2 manja tu mungkin :p kan kak kannnn


sibuk jer weols menyelit ngan tuan rumah nak bergambar sama, tuan rumah membizi nak melayan tetamu kan kita kaco2 hiks... tak kira, nak gak amik gambar ngan akak tauuuuuu

ha itu adik2 ku, erieq ngan zack-u, sila teka erieq tambah tu untuk kali keberapa? KANTOI uteh oiiiiiiiii

sebelum dia nak tambah tu boleh pulak dia survey2 dulu, tanya orang lain dah tambah ke belum semua, ak ellahhhhhhhhh ko! nak tambah tu tambah jer la, ha makan byk2 tu, tak reti2 gi dapur tolong basuh pinggan :p

tunjuk sikit tokoh jejaka harapan malaya sikit teh (saya panggil erieq ni teh atau uteh)

en.laloque ni dia rilex jer wat hal sendiri, lepas layan blues dipaksa pulak jadi photografer bini dia, en.laloque ni pulak, selagi tak suh snap gambo, dia saje buat2 lupa jer ahaks, malas la tu kan


antara kelainan open house perantausepi ni kan, haaaaaaaaaaa ini dia, ada karipap tauuuuuuu!!!! mana nak jumpa open house ada karipap uols, ini 1st time dalam sejarah ni, bukan senang tau, karipap godang2 (besar) lak tu, sodap lak tu, ahhhhhhhhh akak ni saje nak suh saya makan byk ni kannn uwaaaaaaaaa


eh makan lagi ke teh? nak kono azankan sikit telinga ko ni :p (saje sabotaj dia huhuhuh)


uols tak tahu betapa buruk lantaknya saya, lepas dah bedal mcm2, saya tgk ada lak coklat satu balang kat bawah meja letak buah2 tu kan, SAMBARR!!! sodap tu, kak perantau sepi siap topup lg coklat tu, ahaks... sgt tak tahu malu :p


masa ni saya dan zack-u dah terduduk kesengkakan dah, duduk pun dah bersandar tayang perut moncit dah, dok tunggu si rep ni tak gak sampai2, jalan kaki ko? ahaks


tgh layan2 perangai nisa sambil tunggu gabanensem (rep) kita ni, en.laloque dapat call

apaaaaaaaaa... REP XCIDENT! ya Allah, panik guwe seketika

jom la jom la gi tengok rep, mcm mana dia agaknya!

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

12 komen[s]:

laloque said... [Reply to Comments]

ai malu2 nak mkn

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

loor kat Nilai gak...bakal jiran akak nih si perantau sepi nih...huhuhu...

syanis said... [Reply to Comments]

HUHU... NILAI.. DOKET JA NGN KAWASAN UMAH KU...

Musliha said... [Reply to Comments]

ok ke en. rap?
mintak simpang..

swit@kon said... [Reply to Comments]

i like your new imej la kak vp. makin cun okeh....walaupun warnanya totap pink! yeay!!!!

TEMAN TAPI MESRA said... [Reply to Comments]

ko vp mkn byk mana pun maintain slim.. ok ler tu hek hek hek .. lg2 now dgn image bertudung max ayu ko hehehe

lily lotus said... [Reply to Comments]

dh jmpa geng tak hengat dunia :P

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

hehehehe puterisatu kat nilai gak ke? neway timakacih bebanyak nau kat cik adik Mmah sebab sangat sudi dtg umah... sib baik ada satu je open house kan, leh lepak lelama. konses tua masa amiks gambo sebab akak kan dah mucuk macem.. moka pun dah bersepah cam apa jer.. hehehehe ;p

-Misztake- said... [Reply to Comments]

pudin pink tu perantau sepi buat khas utk vp ke..?
:P

rasp said... [Reply to Comments]

rugi i tak gi kalo tak leh berjumpa-jumpaan gak dgn u *uhuks*

kobin said... [Reply to Comments]

2 org karipap huhu

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

nmpak sedap karipap tuh







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^