Follow Viruspadu

Tuesday, October 14, 2008

Mohon BANTUAN

Mohon bantuan uols, kawan saya memerlukan rumah sewa di melaka, kalau ada sesiapa yang dapat bantu, plisssssssss

Bantuan 1:
salam vp,
nak minta tolong sikit...
husband saya nak cari rumah teres sewa di melaka,
kawasan Kota Laksamana II ataupun sekitar yang berhampiran...
bajet dalam RM300-350...
kemasukan secepat mungkin...
pertolongan vp sangat dihargai.

Bantuan 2:
siapa2 yang tahu resort yang berdekatan dengan bukit geliga, Kemaman or cherating, please let me know ye... yang murah2 dah la.. jangan sampai RM100 lebih... around RM50-RM80 ok la tuh... terus je email pada tieha zara_zuan@yahoo.com

bantuan anda sgt saya hargai

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

ummu_hanis said... [Reply to Comments]

gi padang temu, carik taman melayu, carik rumah cikgu maria. die kata nak jual rumah tu.

sweethOneY said... [Reply to Comments]

chalet kat cherating byk murah2..
cherating cottage..ape lg ek..lupa dh..dlu google je :P

ummu_hanis said... [Reply to Comments]

cikgu maria sk padang temu. ade satu lagi tu cikgu maria dah pencen

honeysour said... [Reply to Comments]

hehe..serbaguna blog akak ni..ekekeke...

Musliha said... [Reply to Comments]

jauh..

i'm ソソ said... [Reply to Comments]

thank you very much vp...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^