Follow Viruspadu

Thursday, October 09, 2008

saje nak tanya

Entry saya banyak sgt ke untuk sehari?

kalau byk sangat saya boleh kurangkan sikit

sbb mcm kesian pulak, terkejar2 nak baca

let me know ye geng!

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

44 komen[s]:

Nad Eusoff said... [Reply to Comments]

ok jek..cume kenkadang terkejor-kejor sket2 je...
kdg2 je..
bkn selalu..
hiks

Aleeya said... [Reply to Comments]

he he takpelaaa zaimah hapdet jek..nnt ai kejar ehhh, raya punya n3 mmg tekejar-kejar ...maklumle coti raya lama kan..tapi now dah leh kejor..kejor yob kejor..

aishifa said... [Reply to Comments]

emm. mcm byk tapi best lah gak.. ok lah tu...

nadiahmad said... [Reply to Comments]

Oke oke jek... masih bole dikejar..ehe..=]

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

k ler tu.. best tau baca kisah vp ni..

edi said... [Reply to Comments]

boleh tahan jugak la byk..tp x pe..best!!rajin awak update erk..jom exchange link...

umieadam said... [Reply to Comments]

mah..bagi saya lg banyak n3 lagi best
saya layan aje
lgpun kkdg tak bz..layan habislah blog awak ni

Musliha said... [Reply to Comments]

Me hav no problemo..
Me suka jerk..

Mannira said... [Reply to Comments]

suka je..banyak lagi bagus...

ienaadifisa said... [Reply to Comments]

eh tak kisah ler akak vp..
sebabnya iena sokmo2 jer buka blog akak..
so cam best tiap kali buka baca citer baru..
kekadang kalau buka takder citer baru rasa cam pelik pulak..

so bagi iena ok jer ek..

faisal.hamdi said... [Reply to Comments]

eh.. sukati dialah nak wat n3 byk manapun sehari.. Klu x suke x yahlah baca. Lagi byk n3 lg kita suke. "Teruskan usaha anda!"

edrina said... [Reply to Comments]

x per..byk2 pun tak per.. akak suka jerk baca.. lagi banyak lagiks best ekeke

Yatie said... [Reply to Comments]

mana ada byk kak. Dah ngam2. Bila bukak blog ada jer benda nak baca, baru best :D

nizafauzi said... [Reply to Comments]

takdela.. rasanya ok je.. lg best ape kalo ade byk entry...

nak tambah kan lagi pun takpe kak.. :)

Firman Nurmie said... [Reply to Comments]

x yah la nak kurang2 kan. ok dah tu. ramai yg addict nak baca blog vp ni yer

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

boleh kejar lagi ni sis vp..
keep on blogging..
=)

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

pada akak ..ok je....tak de masalah...bukan setiap satu jam 1 entry kan....okla tuu...

RieNa said... [Reply to Comments]

tlglaa..
tlg jgn kurgkan entry...
skrg ni pun rasa cam nk suh vp bykkan lg entry..
maunya tak..
jap2 buka page ni..
jap2 buka page ni..

ada candu ke apo??????

hihihihihihi

AyangAizul said... [Reply to Comments]

bior arr... xder halnyer nak kejor2 pun... tmbah n3 pun xper...

mrs e said... [Reply to Comments]

kdg2 ade gak cam terkejar2..
nk2 lagi bila bz sket, bile bukak blog zaimah tgk2 da byk n3 yg baru..

tp kan,
sbb saya tau zaimah mmg byk entry dlm sehari, bile boring wat keje jek mesti saya bukak blog zaimah..

jeles pun ade sbb zaimah byk cite yg di publish kan..-hehe

kalau saya ni ikut 'dan' jelah,
lau sempat, saya terus wat byk2 n auto publish..
lau x sempat, 1 entry 1 hari pun oklah drpd xde kan..

keep it up babe!

Tieha Zuan said... [Reply to Comments]

bukan banyak.. tp tak cukup!!

best best

Mya said... [Reply to Comments]

sy rasa ok je. tak pyhla kurangkan. tiap kali refresh ada entry baru. ok la tu.. :)

sweethOneY said... [Reply to Comments]

sy rs byk..hik3

terkejar2 sikit la..kalau sehari x dpt jenguk..jenuh nk kejar :D

ai said... [Reply to Comments]

wei..takpe la zaimah.Aku sukerrrrrrrrrrrrrrr..

honeysour said... [Reply to Comments]

saya lagi suker...excited nak baca nak baca yg baru...

marinahunny said... [Reply to Comments]

jgn lah kurangkan...lagi banyak laaaagi saya sukaaaaaaaaaaaaaa.....pleeaaseee...

laloque said... [Reply to Comments]

mmg banyak... mmg selalu kena kejar... gua kan bz... hahahahah

ZBELLEZA said... [Reply to Comments]

akak jgn la kurangkan n3 yerk..tiap kali bukak jek ader yg baru..best WoOoO mcm sy yg takde keje sgt nie..hiksss

Suki Cida said... [Reply to Comments]

dulu waktu tak ada computer (sian saya) saya bukak blog VP kat opis, terkejar jugak la... bengang jugak saya...setiap kali VP update saya tertinggal banyak. tapi ok jer boleh kejar lagi... sekarang dah ada harte sendiri... wa no problem...

Rush Murad said... [Reply to Comments]

Salam Aidilfitri buat VP, En Laloque n family... Maaf Zahir Batin.... :D

jyss said... [Reply to Comments]

eh x per la..sy suka je..

shah said... [Reply to Comments]

ok jerrr

nuarliesya said... [Reply to Comments]

ok jer..TAK YAH kurangkan..maintain jer nak tambah lagi, boleh tapi kurang jangan..

linn said... [Reply to Comments]

lg bnyk lg best!

takpe kejar2.... kan eksesais tuh.

excercise membaca!

:. iBuAfiQah a.k.a Irnie .: said... [Reply to Comments]

akak jangan ler kurangkan...
tambahkan lagi boleh tak???

suka baca setiap entry akak tuh!!!

stp kali refresh mesti ada jer entry baru....besh2...

akak mmg blogger tegar gtu!!!!

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

okeh ejer maintain.. sy try gak nk kejar VP nye entries tp tak terkejar tuh.. cemane ar??

Miss Moon said... [Reply to Comments]

tak per buat banyak agi pun tak pa sebab i suka baca ...lebey lebey lagi part u pink my heart ala lomantiks n sengal ...best la bacaaaaaaa..

harus jari zaimah ni mulus n runcing2 je ...yo lah sebab banyak menaip ...auuwwwwwww

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

ok je kak.. sy suka jerr.. xyah laa kurangkan.. bykkn pon xyah..haha.. ok dah entri mcm nieh..hehe

p/s:: bile bosan2 tu.. tgk2 ade entri baru.. i likeeeeee taw!!hehe

mica@tetty said... [Reply to Comments]

biasa je...kata pink terhormat kena update je tau....

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

banyak pun tak keash.. bleh layansss lagik;D

Intan Sharina said... [Reply to Comments]

lg byk lg best sbb rs2 sy,blog akak ni la yg paling aktif!

tak yah la kurangkan yer..hehehe

secawan kopi setin sprite said... [Reply to Comments]

tak cukup
nak lagi nak lagi
hehe

nurul said... [Reply to Comments]

tiap2 ari tgk blog family akak je..bukan apa yg lain2 cam malas nk ikut..xterbuat assigment la saya jawabnya..hehe.so, nk publish tiap2 jam pun xpe..lg bagus tu...

-Misztake- said... [Reply to Comments]

kalau tertinggal lama memang terkejar2 gak la..
tapi kalau musim cuti hari tu, org tak hapdate, tiap jam duk refresh blog akak..
bosan punya pasal..
jumlah entri skrg ok dah.. nak tambah lagi la bagus..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^