Follow Viruspadu

Monday, October 27, 2008

sangat rambang mata

kat klia mmg rambang mata tol la kan, tgk mcm nak beli jer, tp kan, mcm leceh plak beli skrg kan, beg dah la beso sgt, kalau beli skrg nak sumbat2 masuk beg bawak serawak pulak, apa jadah barang byk2 berat2 ni kan... adoi la... so tgk2 ajer, kot kalau ada lebihan bajet balik nanti, boleh la kot jeling sekali lg, kalau takdo, ontok2 yo lah, jangan gatal2 dah lalu sini, kang ada yang lari2 masuk toilet nangis tak boleh beli itu ini kang :p

uols tahu kan saya tgh carik lappy mainan nisa, kat sini ada weiiiiiiiiii, sgt menduga iman mama sungguh la haiiiihhhhhhh... harganya murah sikit lah dari jusco itu hari, kat sini RM99 sajork, tp kategori mahal lg lah saya rasa :p, tp takpe tgk dulu nanti mcm mana yer, bajet bajet :p




papanya dah bekenan sgt dah tu, siap cakap, "kita amik nak?" hiks... seb baik ada seorang ibu yang tidak suka boros mcm ai ni uols, sgt bertatsusila semasa bershoping kekdahnya ~ adakah anda percaya? :p

alah, kalau otw balik ni, mmg saya sokong jer nak beli, tp sbb baru nak gerak, so lupakan saje niat itu, beg sedia ada pun saya tak larat nak angkut


lepas tu uolsssssssssssssssss

coklat2 dia... huhuhuhuhu oh tidakkkkkkkkkkkk

saya bukan lah seorang penggemar coklat, tp lately saya tgk coklat mcm sedap giler la pulak, baru tgk dah tertelan2 ayak liur, tp sama gak la, tgk ajer tak beli, beg den borek (berat)

dah la nampak sedap, bungkus cantik lak tu

hahahaha... selera makan saya ntah hape2 kan, teringat malam sebelum ni kan, dalam kul 12.30 pg mcm tu, sy tak tido lg, tgh layan astro, tetiba teringin makan megi ayam hahahaha, siap bau megi menusuk2 ke dalam hidung, gigih bgtau en.laloque, "ada bau megi ayam tak" hahahaha... adoiiiiiiiii parah acik ni la wei... tak peknen pun dah mengada hover2 tau, kalau peknen, konfem terseksa en.laloque lalalalala, en.laloque tgk bini dah mcm hape jer, terus ajak turun dapor makan megi hiks... sian dia ngantok!

seb baik saya tak amik gambar makan megi kan :p ~ mak sheksi nyahhhhh, ha jgn nak bayang yang bukan


ada mcm2 kan, perfume la, jam la itu ini la, semua tu saje nak menduga iman ai la tu kan, tp ngak apa dong, saya lalu tutup2 mata jer la, lg satunya, kalau beli kat sini, sampai sana dah sengkek plak, hahahaha... haru jer kang...

tahan! tahan!

dah jom gi makan sementara jam 1.30


oh yer, ini masa saya online kat burger king itu, siap buat siaran langsung gitu kan, tp uols, sempat letak gambo ajer mar, nak taip2 tak sempat sbb nak makan lg, tgk nisa melasak baring2 atas lantai lg, tak tenteram sungguh, anak kocik mmg gini la kan


ok dah jom gerak, lgpun dah tak tahan dah dengan perangai nisa yang "buat perangai" tu, jom la cepat naik flite papa, asik mengejar dia lari ajer, penat tauuu


nisaaaaaaaaaaa tungguuuuu... uols tgk la dia dah larik ke depan dah tu


kat toilet pun sempat tau ! singgah toilet supaya nanti tak mengada2 nak masuk toilet dlm flite nanti, tak kuasa nak bgn2, dah la sempit kan


akhirnya nisa diam jugak


lega nyaaaaaaaaaa, akhirnya tiba masa untuk naik flite, acik dah tak larat sgt dah ni weiiiiii

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

11 komen[s]:

Hotmama said... [Reply to Comments]

eh,cam kenal je..ni tempat keje aku lah...hehehehe.Camner FIDS baru tu?cantik tak color dia?dulu kan backround dia hitam now dah tukar...cantik tak?

sweethOneY said... [Reply to Comments]

akak comelnya bawak beg barbie kaler pink..hik3

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

em tang cokolat tuh yg tergoda gk tuh..

alahai..
nape nisa meragam ni?
cian mama tau

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

jgn lupe choc tuk N ekk...

-Misztake- said... [Reply to Comments]

mmg up2date la blog vp nh..
siap ada siaran langsung lagi..
huhu.. kagum2..

Musliha said... [Reply to Comments]

nisa excited naik flight la tuh..
syiok dia..

Suki Cida said... [Reply to Comments]

VP, saya baru je tengok kat jusco ada lappy bebudak lepas sales RM 49.90... saya rasa VP bole surey lagi... mungkin Jusco area KL ke... kalau boleh minta adik2 VP tolong belikan... tapi seyes ada sales sekarang ni :)

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

best tgk barang2 kat KLIA tu.. especially tang coklat tu.. perghh.. menduga keimanan betul la..vp, biasa ler bila ada anak kecik ni kan.. memang menduga keimanan kita.. lebih2 lagi klu aktif..sabo je la..

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

hehe..sy 2 minggu lagik nk g srwk jugak.. cam xsaba jerr nk naik flite..hehe..

al-maklumlaa org xpernah naik flite laa katakan.. huhu

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

nisa xcited tu.. yelah nak gi jengjalan ngan mama dan papa naik flight gittew :D

Anonymous said... [Reply to Comments]

kak vp,
lappy nisa kat tesco pon ada...n kat toy city alamanda pon ada..tapi rasanya kat toy city tu mahal gak la..tesco murah lagi







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^