Follow Viruspadu

Sunday, October 26, 2008

sarapan atau lunch?

susah nak kategorikan sama ada ini sarapan atau makan tengahari uols

eh rasanya pagi saya terjah kat sini, erm kul 11 PAGI gitu, ada sapa2 sebut 11 tengahari tak? lalalalalala, betul la pagiiiiiiiiiiii, tak tipu tau :p

saya order nasi lemak, so pembantu dia letak nak nasi lemak dalam pinggan, saya pun menonong la ceduk sambal, kacang, ikan bilis.... sekali tgk depa keluarkan lauk pauk makan tengahari yang panas2 tu, siap nampak asap2 lagi, siap bau semerbak harum lagik

ini telah mendatangkan marah ni uolsssssssssssss, teringin nak makan nasi tengahari la pulak

abis tu camno? tell me bebeh! nasi lemak dah ada ni ha, sambal sume dah letak, boleh ke cancel???? boleh la tokeiiiiiiiiii plisssssssss ... PANGGGGGGGGGG! kene belasah ngan tokei kedai

ok tu imaginasi jer, ahhhhhh pedulik la nasik lemak pun boleh hape makan ngan lauk pauk kan, pedulik hape ye tak :p


present to you, nasi lemak dengan lauk2nya... todap!


ada sup kerang lagi


ada sup cendawan, ada sambal udang, macam - macam adaaaaaaaaaa

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

ummu_hanis said... [Reply to Comments]

yang tang 11 pagi tu leh terima la, brekpes la tu kan? tang lauk pauk tu ada sedikit mengkonpiuskan. huhuhu. tapi lantak la kan vp. huhuhu.

Shafie said... [Reply to Comments]

kira 'brunch' la ni ek..

menyelerakn..
buat sy terliur je sis ni..haha

lapo...

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

nisa wat pe tuh?
kopek kerang ek..

nmpak sedap jek

nyum nyum nyum

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

tomey inner PINK itu..mane bli kak??

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

heh..heh..heh.. breakfast ngan lunch.. (brunch) ler tu..

-Misztake- said... [Reply to Comments]

kira 2 in 1 la..
bleh jimatkan kos kalu buat camni.. :)

Musliha said... [Reply to Comments]

ni dah kira brunch..
haha.. bedal jer..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^