Follow Viruspadu

Tuesday, October 07, 2008

sarapan mengujakan

mula2 nak tayang ni :p


sbb pink hiks

ala, ini kan kalau beli hepi meal kfc kan, dpt bendalah ni, sume nisa punya la ni, mmg saje letak dalam kete, senang menjadi umpan kalau dia nangis2, bagi je dia main tu

ok pagi ahad tu, seperti biasa, weols mmg takde plan, semua plan tak menjadi, adeh raya kali ni mmg weols tak mantap mcm tahun lepas la, asik tak menjadik jer

dugaan dugaan

nak tahu plan nya apa, weols sbnrnya nak gi zoo :p, tp bila terkenangkan JAM itu bakal menaikkan darah tinggi saya yang sentiasa rendah ni, ini namanya darah naik ke muka, so tak payah la carik penyakit uols, duk umah aman2 damai lg baguih kan

jdnya pagi tu en.laloque telah memberikan satu idea yang sgt hebat sekali

katanya "jom sarapan kat oldtownwhitecofe"

hureyyyyyyyyyyy terus lombat2 hepi, terus teruja siap2


setelah lama teringin makan nasi lemak kat sini, sambil minum kopinya yang super duper sedap itu, yummyyyyyyyyyyy

kalau uols perasan, gambar header, saya copy gambar ni lah :p, alah header tu sementara jer, nnt saya ubah lagi, sbb tu wat simple2,

tp sbnrnya saya tidak la reti wat header canggih2 pun, atau ada2 sape2 yang berminat nak watkan header untuk saya :p



sedap sedap sedap, ni semua saje nak mengundang lemak2 diperut la ni adehhhhhhh

ok itu jer :p

entry takde penutup, saje nak tunjuk saya makan nasik lemak jer :p lalalalala

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

16 komen[s]:

Musliha said... [Reply to Comments]

ini nasi lemak apa?
ayam tuh nmpk menarikla..

Nad Eusoff said... [Reply to Comments]

nasik lomak rendang old town ye?
almak ai..sodapnye

laloque said... [Reply to Comments]

tapi nasi redang ngan nasi lemak oldtown mmg besttt

Tieha Zuan said... [Reply to Comments]

wahh.. dah dpt kumpul semua collection ek..

Zara baru ada yang Handphone tu je

Sue@MamaMaryam said... [Reply to Comments]

km pun simpan menan tu dlm keta.. klu maryam meragam bg je la.. comelkan.. km br ada 3..x lengkap lg koleksi pink2 tu..hiks...

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

mah sweet seh cek tengok hang pakai tunggu pink kale lagi tuh.. :)

Anonymous said... [Reply to Comments]

yup agree..lebih manis wajah seorg isteri bila btudung litup begitu, awk nmpk lebih cantik, jgn mare ni cuma pendpt sya yg x sberapa :)

irasilver said... [Reply to Comments]

VP dah pakai tudung ke? sori kalau tny... hehehehhe

Putri^Lilin said... [Reply to Comments]

SUBHANALLAH
dahla sis ni tantek, pakai lak tudung
100000000x tantek!!!!!!!!!!

Kebod's Family said... [Reply to Comments]

En laloque telan sibiji telur ke dalam mulut dia...bulat betul...

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

akak...siyess makin comel ble pkai tudung laa....awat N x comey cm akak ni...hahahahha...walaupOn N suke PINK...

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

aish g bfaz x ajak kite...hihi

sodapnyerrrrrrrr

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

yah... nasi lemak ngan kopi kat old town memeng syiokkkk layanzzzz...

hehehehehe ayat2 wat banner tu cam pernah dengar la masa entry kad raya dulu... vvvrrrrooooommmm ;p

su said... [Reply to Comments]

salam..selamat hari raya..

AzurA said... [Reply to Comments]

wa..baru jer nak pantang nasik lemak..camno nin... dah terliur plak

shah said... [Reply to Comments]

tgk mcm form 5 pun ada pakai tudung nihh

:)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^