Follow Viruspadu

Friday, October 31, 2008

the sarapan yang enak, tp makan ku tetap tak habis

ok kali ni sarapan ku pulak, ewah... kali ni saya ada ngedate sama juwin, kan juwin...

oh yer, juwin takde blog lagi, dia ada friendster sajer, so nak jaja blog dia mcm mana yer, oh saya jaja muka saya dan muka juwin sajer lor, can arrrrrrrr :p

juwin, sila buat blog cepat2 yer, pastu kasik akak tahu ok

ok, saya dah berjanji ngan juwin ni nak kuar2 sarapan, pagi2 gituk, so kul9 la weols janji2, dan mcm biasa dia datang awal

ohhh orang kuching ni mmg sgt menepati janji kan, dan sgt menepati masa, sukaaaaaaaaa sgt, tauuuuu

ini 1st time saya ketemu juwin, dlm sms dan YM, juwin dah bgtau tahu saya dia bawak kereta apa, no plate kereta semua kan, so sapsapsoi mar, hahaha, sapsapsoi sbb dia dah lambai2 kat saya, ahaks, cuba kalau dia wat dono ajer, konfem ai keras kat situ huhuhuh

haaa ini la juwin, sajer kasik tgk muka sipi2 dulu, oh saya kan mmg mcm ni,


dia ajak saya makan dekatttttttttt... keh keh keh keh, ai lupa lagi hahahaha, kopi O tu, aiseh apa ek nama dia... adoila, jap saya sms juwin hikhikhikhik, kopi O corner namanya la [setelah mendapat sms dari juwin]

saya makan mee jawa, juwin makan laksa serawak, dan saya makan lg bubur ayam, tu dia... berapa byk saya makan uols

ok saya order dua2 tp tak habis, konon nak bg nisa makan bubur ayam tu, sudahnya dia tak makan,

haaa dan gambar mee jawa itu, bukan masa makan kat kopi o corner, itu gambar mee kari kat hotel, sbb kan, masa kat sana saya tertinggal kamera tau, gigih lepas makan mintak tolong juwin hantarkan ke hotel, acik nak amik kamera dulu,

takde kamera! what! saya blogger mar!

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

Jasfyra said... [Reply to Comments]

ala...kenapa xabis makan?xsedap ye???cumil ar anak dara awak bermekap kt entry bawah tu..hehee..dia pun nk glamer cam mama gak

Cik Oren said... [Reply to Comments]

wah sedap nyer... vp asek mkn je ni ..jeles seh

Musliha said... [Reply to Comments]

haha.. mee apa pun tuh..
tetap tgk berselera tau..
sidappppppp..

[ LADYKiKi] said... [Reply to Comments]

takde kamera! what! saya blogger mar!

>>> saya suka ayat itu.. hahaha!1 sokong berjuta2 oren

arsaili said... [Reply to Comments]

salam kopi o corner best..pernah masuk jalan2 cari makan...tapi tatau laksa swak dia sedap tak...

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

mkn byk erk... ada maksud tu..

BigMouth said... [Reply to Comments]

slup slup ..sedapnye makdak makan...ayin rasa perut ayin dah lapar.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^