Follow Viruspadu

Thursday, October 30, 2008

saya adalah pelancong :p

ahaks...

sebagai pelancong, kita kena snap2 gambar bangunan tau uols... meh saya kenalkan serawak kat uols yer

oh yer, sblm tu thanxs to en.fotog sbb dia yang snap semua gambo2 ni, saya terus bg dia pegang kamera saya hwa hwa hwa... keji kan hahaha... terima kasih en.fotog, jasa mu akan ku kenang gitu awwwww...

dan kepada warga serawak, betulkan saya kalau saya tersalah yer,

ini bangunan SS office kan...


ini bangunan DUN lama


ini pulak yang baru, cantik kan


ini istana


oh semua bgnn ni kat petrajaya tau, depa pggl PJ kan

ini waterfront, eh depan sana seberang sana lah, eh kat belah sini pggl apa ek, petrajaya kan



sweet, saya suka gambar2 ni


dan ini... erm kubah emas ni... erm apa yer


ok, tu jer gambar2 bangunan yang ada, nnt saya snap2 lg, kita kasik tepek sini lg wokeh

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

10 komen[s]:

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

ya memang like a tourist... baru betul holiday. Am i rite..??

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

haruss amik gmbr setiap sudut dlm negeri tu kan kan

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

VP, kubah mas tu bukan ke bangunan dun yg baru... ala yg vp snapkan masa mula2 picture tu.. betul ke kubahnya tu emas..

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

wah cantek2 sguh pemandangan di Sarawak ni..
ni yg terasa nk terbang ke sana ni..
hoho

-Misztake- said... [Reply to Comments]

muka penuh kegembiraan dh vp..
jelesnya tgk vp duk meredah sarawak nh

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

kat sini ada putrajaya..sana ada petrajaya....kan..

Musliha said... [Reply to Comments]

bagunan agak pelik2 eh..
yg muncung tuh lawa..
berseni..

Anonymous said... [Reply to Comments]

kakak..wah..itu hari duk habaq percutian paling tak best..hahahaha...enjoy ur trip...

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

yeahhhh misti cik VP happy nie.. leh jalan2 sudahhhh :D selamat berjoya...

Udinb said... [Reply to Comments]

Bangunan SS tu pejabat kami, saya di Tkt 19 ia itu Jabatan Ketua Menteri. Lain kali kalau datang semula ke Kuching, email ya. Boleh tolong jadi pemandu pelancong kejap, boleh jemput naik ke pejabat pentadbiran di situ.

Saya adalah classmate MBC di UiTM. Jemput melawat ke blog kami. :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^