Follow Viruspadu

Saturday, October 25, 2008

saya menang motor :p

kalau uols igt, few days back la, saya ada menang contest anjuran supermummy pasal tudung tu

semalam saya dpt pos ekspress di opis, tp masa tu, saya masih lg blur, sbb kat kotak tu tulis nama penuh pengirim sajer,

lepas tu saya igt igt igt balik, oh yer... ini hadiah dari supermummy, tudung pink yang sgt menepati citarasa saya, cuma lilit2 tu saya tak reti lg


tp saya try jugak, tp ehhhhhhhh betul ke pakainya mcm ni ek, saya main bantai jer ni, main agak2


berdiri ala2 menyanyi lagu patriotik, nak kasik uols nampak jelas tudung ni haaaa

bila pakai tudung gini, lain pulak wajah sensasi saya kan :p (sensasi kah?)

tq supermummy :D

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

19 komen[s]:

Erinsza said... [Reply to Comments]

wah seronoknyer menang contest trs dpt tudung, cantik sngt awak pakai imah, memang kelaz, cun habis.

Suki Cida said... [Reply to Comments]

Vp... sungguh sweet... oklah tu lilit2 pun jadi jugak...

ummu_hanis said... [Reply to Comments]

woo!! lawo tak menahan rupa adikku itew dengan tudung barunye. kagum akak. tul la lilit tu. cantek ape. tu salah satu dari pesen tudung lilit. yg tu yg luar besambung dgn yg dalam. lawo lawo.

eyzzah said... [Reply to Comments]

Kak Zaimah, lawa lah akak pakai tudung ni. Tudung ni tudung dubai ni. Comel nye lah pakai tudung dubai.

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

cantik ar mah... naaak belila selai(ayat org x menang kontes..)

imz said... [Reply to Comments]

wah...cantikla vp..pandai buat ek...kalu im..pus lilit...smp tercekit..hehe

mamaaina said... [Reply to Comments]

cantik tudung nie,sesuai VP pakai....so sweet!!!

mrs hafiz said... [Reply to Comments]

thats a really nice tudung la.. congrats on ur winning.. dpt yg pinky lagi tu..
me x dapek, sedih.. hehe..
kene beli sendiri la gamaknye.. :p

~eiyra~ said... [Reply to Comments]

saya pun ada satu tudung dubai gitu.. kekonon tudung raya la konon.. tp bila pakai rasa cam cekik je.. sbb kepala saya pun obes kot..akekekek

Shafie said... [Reply to Comments]

sis mmg minat tul pink ek..hee..
nice2..sy rs gurl sesuai je pink..hehe :P

sheila said... [Reply to Comments]

ni tudung dubai..
tak dapat gi dubai..pakai tudung yg ada nama pun jadilah kan...

Hotmama said... [Reply to Comments]

comel lah

moralle said... [Reply to Comments]

very sweet :)

Nad Eusoff said... [Reply to Comments]

my mom pun ada beli tudung cenni kaler biru..
agak pelik je nak men lilit nih..
hikhik

Intan Sharina said... [Reply to Comments]

comelnya akak btudung..pandai bgaya lak tu..klu sy, dok mcm tu jer fesyen tudung..tak reti nak ubah suai lgsg!hahahaha

atty's said... [Reply to Comments]

LAWAA JE..TUDUNG NI ..VP PAKAI..
SSUAI..

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

cantek tudung tuh kan..

nanti upload la pakai tudung lilit tuh k..

hiks

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

cute je tgk.. sweet ler muka vp bila pakai tudung itu..

Musliha said... [Reply to Comments]

wah.. kak vp..
tudung ni lawa la.. sweet je..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^