Follow Viruspadu

Thursday, October 30, 2008

saya suka dia

saya suka dia

siyes saya suka dia tau, entah, tp 1st time jumpa, tp best la dia...

masa saya dok makan2 ngan fieza pencinta purple itu, saya dapat panggilan dari dia, dia ajak saya jalan2, dia sudi bawak saya jalan, ohhhhhhhhh... saya ni kan mcm nak tido di bagi pulak bantal, haaaaaaaaa mcm gitu la kiranya, mmg suka la sangat

lepas si manis fieza hantar saya ke hotel, saya naik ke bilik, siap2 kan beg baju nisa, siap2 susu nisa, sbb saya terbayang yang mungkin amik masa lama, dan bimbang nisa ter ter ter ke kan, so dah stanby siap2, masa jumpa fieza tu saya cuma bawak bekalan susu ngan pampes nisa jer, tp kali ni saya angkut beg sekali

dalam 10.30 saya berjumpa dia... ewah saje la kasik nampak belakang hiks, dia siap bawak kereta besar bagak uolssssssss... kagum saya, perempuan bawak kereta beso2 ni tau


saya duduk belakang, siap nyotnyot gula2 nisa :p


eh tunjuk tepi pulak


ok lah kali ni proper la, tadaaaaaaaaa... jom kenalan sama MAMA BELIAN N CENGAL kita, [lepas ni akan terus ditulis MBC ~ mcm dalam surat peguam perjanjian beli rumah pulak], nama betul takleh sebut marrr, harus nama samaran kan, kata blogger hahahaha, MBC orangnya sgt sporting dan sgt best, ishhhhhhhh suka lah,


dia ajak saya makan2 dulu sebelum jenjalan tempat lain, adoi la, lupa lg apa nama tempat ni keh keh keh, beria2 tanya nama tempat makan ni kat kak MBC tau, ermmmmm ok jap saya cuba pejam mata ek, igtkan nama tempat ni... emmmmmmmmmm emmmmm... cannot la... mcm mana nak citer ni ek nama tempat sudah lupa... kak MBC nanti tolong tinggal komen nama tempat yer, saya betulkan nanti :p, kot2 la readers lain nak wat rujukan next time depa nak jenjalan serawak kannnn

oh ini en. fotografer yang kacak, wahhhhhhhhhh kacak lagik tuk, hahahaha, saya suka la style dia, selamber dan baik ajer orangnya, dan mmg dia fotografer yang bertatasusila, snap sini sana, ai rela jd model tau huhuhuhuh


dan ini kawan kak MBC jugak, nama dia miss. SMILE (saya sendiri gelar huhuhuh), sbb dia suka senyum, sbb dia suka gelak hiks, dan dia suka wat lawak, tak jemu lepak dengan depa 3 ni, asik gelak ajer, tp kekadang ada gak saya blur bila depa speking serawak, harus acik terpinga2 gitu kan, oh yer, harus nama sebenar saya tak tulis sini, :p


ahaaaaaaaaa... ok ini saya dah kenal kan td, kak MBC la kan,


ini laksa serawak kak MBC punya, saya order benda lain, tp saya ngecak gak dia punya laksa ni hahahaha, nak merasa mar, saje nak banding2, sedappppp...


saya order ni, mee sapi kan kak namanya... mee ni mcm mee kolok kan, tp version hitam :p


maaf saya makan tidak habis jugak, kerana gangguan minah kecik ini lagi, dia kacau tak sudah2 la, mee sapi ni sedappppp tauuuu... siap ada sup, tp sayang, saya makan sikit2, last2 sejuk, bila mee dah sejuk, sudah tidak kick lagi tok kannnnnnnnnnn... arghhhh... tak habis makan ku

ini la budak yang tak abis2 buat perangai lalalala, meh mama geget sikit pipi nisa meh


dan mereka sgt expert makan pakai dua batang kayu itu, alah chopstick mar :p



nisa diumpan dengan pensil dan kertas, supaya dia tak kaco mamanya makan, tp dia kaco jugak...


ok saya cuba igtkan balik ek, nama tempat ni... ermmmmmmmmm......

adeh... saya sudah kehilangan memori itu, otak mcm kena sambar petir bzzzz bzzzz bzzzz

kak MBC tolong tolong, kasik tahu nama ini tempat plissssss

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

12 komen[s]:

sweethOneY said... [Reply to Comments]

sedapnya tgk mi tu kakkkkkkkkkkkkkkkkkk

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

mak ai mah...makan lagi...badan tetap maintain cenggitu gak..hiks...

Redbloodsnow said... [Reply to Comments]

huuuiiiii...siyesly okeh kak
zie lom pnah lg mkn mee sapi...adehhhh!!!
mcm mn tuh yek...adoooiiiyaaaa...

:( hehe

[ LADYKiKi] said... [Reply to Comments]

haha..adoii lain kali suh nisa tulis nama2 tempat ye..

mama belian n cengal said... [Reply to Comments]

nama tempat makan ni Madam Tang's .... ala-ala Uncle Lim kat KL sana tu. ku terharu mukaku keluar blog femes nie.... he he he... blog sendiri tak pernah tunjuk muka benar2.

VP, macam mana tak cakap rasa macam dah kenal lama coz kita baca blog u tiap2 hari...:) dont worry, org sarawak mmg peramah..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

eemmm..baru ler rasa keseronokan bila jumpa member yg blh bawa jln2 ngan makan2 kan vp.. best tgk mee tu..

Lina said... [Reply to Comments]

bestnye vp gi jalan ke sarawak... saya dlm taun depan kot insya-Allah pegi coz my kakak ipar akan bertukar ke sarawak bulan depan ikut hubby dia so dah ada tmpt tido dah kan cuma kuar duit utk tambang, jalan2 n shopping lar hehehe...

umieadam said... [Reply to Comments]

barulah best dpt jenjalan kat s'wak..mujur ada rakan2 bloggers yg boleh temankan..


humm musti en alloq jeles ni..dia kene keje odit, emah pulak lek ronda2 kuching

bagus gituk!

Musliha said... [Reply to Comments]

sedapnya makanan.. sedapppp..

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

yashhhh inilah kelebihan berblog kan mmah.. ramai kenalan muncul tak disangka-sangka uu.. :D dan yeszzz.. mee tu mmg nampak sedap..

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

aiseyh...
terliur la plak..

nyum nyum nyum

-Misztake- said... [Reply to Comments]

nampak sedappppp la mee tu..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^