Follow Viruspadu

Tuesday, October 28, 2008

saya yang sudah belengas

lg 5 minit flite nak sampai landing, nisa tido

takpe la, jadik la 5 minit pun kan, dpt gak mamapapa rilex jap, drp takde langsung kan

so dah sampai2, tunggu beg semua, seb baik driver dah siap2 tunggu, kalau kena tunggu lagi, konfem acik bertukar menjadi HIJAUUUUUUUUUUUUU... acik jadi hulk uols... penatttt!!!! muka pun dah melekit2 dah ni, tak selesa sungguh



cepat check in papa, dah tak sabar nak baring2 ni... dah penat sgt dah ni


walaupun penat, tp kalau amik gambo, otometik muka ku senyum, acik drama lebih :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

5 komen[s]:

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

ciannya la hai.. lena plak nisa tu tido ya..

Musliha said... [Reply to Comments]

menten senyum.. hehe..

ai said... [Reply to Comments]

Ya Allah Zaimah...takut aku tengok kau letak henbeg kau kt troli tu! Senang tul org nk amik dek oiii...

Alamakk..bestnye gi holiday. Dpt bilik view cantik lak tu!..tingin gak nk gi holiday..huhuhu

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

yep.. baru sejam lebey flight memang dah rimas... bukan aper.. hussle kat airport yang lebeih kan mmah kan... x per yg pasti leh enjoyyy paih nie :D

kobin said... [Reply to Comments]

airport kucing da cantik eh??







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^