Follow Viruspadu

Monday, October 06, 2008

selamat bekerja kembali uols

wahhhhh ramai yang mula bekerja hari ni kan, termasuklah saya :D

erm, rajin ke nak qada' blog saya yang mana start cuti dari sabtu lepas, hush... berpeluh gak nak baca satu2 entry kan, sudahnya layan gambar ajer la uols hiks

ok2, meh saya ringkaskan yer

1. Akhinya saya dapat bersahur roti canai dan teh tarik, kalau tak kempunan saya tau, kalau tak harus lari laju2 carik batu belah batu betangkup, klik sini

2. Nisa dah pandai tumbuk sambal belacan uolssss... jgn giler tak caya, betullll tak tipu!, klik sini

3. Ada dua blogger tegar yang tak reti nak turun dapur tolong masak, yang depa tahu, ngadap pc pc pc, fire sikit zassssssssssssss... kene panah petir huhuhuh, klik sini

4. Weols menyambut hari lahir September, riuh rendah kecohhhhhh, klik sini

5. Dah tak sabar2 nak tempah baju raya untuk tahun depan nampaknya tu :p, klik sini

6. Ada orang tu, rajin kebenor nolong kat dapur, lepas tu tercareless sampai terluka, klik sini

7. Nak belajar Menganyam ketupat bersama en.laloque, klik sini - MENARIK MINGGU INI

8. Persediaan raya, weols bertungkus lumus masak ketupat rendang lemang, adeh loteh2, tp bukan saya la yang letih :p, klik sini

9. Beraya bersama keluarga mertua di rantau, klik sini

10. Alfatihah untuk arwah Alesha Abriza, klik sini


11. Foto Keluarga bersama keluarga "kecil" di cheras, klik sini

12. Salam Bermaafan, orang lain mintak maaf nangis2, ada ke pulak depa mintak maaf golak2, tak senonoh betui la, family sapaaaaaa la tu? :p, klik sini

13. Tak pernah2 dibuat orang beraya kat nilai 3, klik sini

14. foto bersama mereka, vp with them, klik sini

enjoy uolssssss

jom start diet :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

8 komen[s]:

Being Normal said... [Reply to Comments]

argh!!!malas nyer nak keje!!!!nak raya lagik!!!!

laloque said... [Reply to Comments]

bebudak opis cuti lagik

zino said... [Reply to Comments]

panjang cerita nak di baca tu... tunggu le mood baca ada dulu ya hehe

-Misztake- said... [Reply to Comments]

huhu..
nasib baik dah baca ari tu..
kalu tak, mmg penat gak nak qada..
:-)

Suki Cida said... [Reply to Comments]

VP.... nak berlagak sikit leh? kuikuikui... saya sempat ooo khatam cerita VP ok! raya pun bukak blog VP... nak tau citer...

Selamat ari raya yek VP

mummysya said... [Reply to Comments]

salam

happy morning VP

Selamat bertugas... Hehehe!! mood raya lagi lah, malas nak keje nie...

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

hehehe sib baik last saturday sempat wat las kecap kat blog neh hehehehe

Musliha said... [Reply to Comments]

nak holiday lagik.. hiksss..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^