Follow Viruspadu

Saturday, October 18, 2008

the sengal2 faces

tgk gambo2 ajer la yer uols

tukang jual satey



model satey

bukak2 jer nampak muka en.ghimau ngan en. L dulu hik, dorang ni model satey saya :p


kata roomate saya : gambar kamera zaimah ni byk gambar ghimau jer
saya gelak2: saya fotografer dia keh keh keh

kebetulan jer sbnrnya, dah dia ada kat depan saya, saya snap jer la


jamuan aka open house bermula pada jam 10.00 pagi dan berakhir bila makanan habis, tp nak buek mcm mano, makanan tak abis2, so keje saya makannnnnn jer


siap ada kameraman lagik

kiranya ala2 artis la weols, flash di sana sini kan, tp bukan la amik gambo saya, semua pakat amik gambo makanan jer :p



saya dan geng makan :p, orang semua kusyuk baca doa, weols lak gedik amik gambo !


the terunas, ramai gak lelaki2 kat opis saya kan


my boss :p tgh bagi kata aluan sebelum makan2


orang KUAT open house! my roomate dan kak P


dan tak aci lah kalau takde gambo empunya blog bersolo2an kan!



ok habis dah :D

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

5 komen[s]:

Liza said... [Reply to Comments]

vp boleh ler, mkn byk mana pun maintain kak, kalau kita nie, harus membuak2 naik bdn, tak mkn byk pun tak surut2 gak

nurul said... [Reply to Comments]

nape akak je yg xpakai baju kurung ni.:-)

honeysour's blog said... [Reply to Comments]

ok ow..akak dah lpas dah...

saya next week ni abihla perut den..

adeeiii...

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

wah..bestnya makan and makan.. tapi ada satu soklan musykil ler.. awatnya VP je yg pakai blouse, yg lain baju kurung..

Musliha said... [Reply to Comments]

wah.. giler best open house..
banyak giler makanan..
sedapnya satey daging.. sedap..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^