Follow Viruspadu

Saturday, October 18, 2008

sesuatu itu

saya ada plan, erm erm... nanti kita kasik tahu yer

weols nak beli sesuatu la, ala sesuatu dalam wish list saya untuk tahun 2008 lor

akhirnya, murah rezeki, dpt jugak beli, kan papa kan!

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

4 komen[s]:

asiahaha said... [Reply to Comments]

dh tw dh
beli laptop kn??
xpon beli meja mkn atao beli langsir baru, hiksss =p
tp yg pastinye beli laptop kn? huhuhu..

-Misztake- said... [Reply to Comments]

saspen2..
adakah kembara akan bertukar menjadi pink..?

laloque said... [Reply to Comments]

rezeki Allah dtg disaat kita memerlukan dalam keadaan kita xjangka...

Musliha said... [Reply to Comments]

wah.. beli apa?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^