Follow Viruspadu

Wednesday, October 15, 2008

Setengah Berisi Setengah Kosong

nampaknya ramai yang berminat dengan buku "setengah berisi setengah kosong" ni yer


untuk pengetahuan uols, buku ini adalah hadiah dari misztake, beberapa minggu lalu, sekali pandang terus terjatuh chenta tau


dan buku ini saya angkut kemana2, senang, boring2 jer saya baca buku ni :p

saya baca sikit2, tak habis2 uols, baca dua pages jer ada gangguan tau huhuhuh

erm, takde pulak nama penulis, tp uols cari jer kat kedai buku, mesti ada punyalah

terima kasih kat misztake, see ramai orang minat tau buku ni :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

12 komen[s]:

:. iBuAfiQah a.k.a Irnie .: said... [Reply to Comments]

nak cari jugak buku nih...
utk tambah ilmu di dada....hehehe..

agak2 ada tak kat MPH nih?
sapa leh bagitau....

Musliha said... [Reply to Comments]

mus mesti cari satu buku ni..
best..

cik r33n said... [Reply to Comments]

kite pun ade buku tu kak.best sgt.beli kat MPH.dah katam dah.hehe

Dee said... [Reply to Comments]

vp..i'm 1 of ur silent reader..nama penulis buku tu ada kt front page tu..u mesti x perasan sbb nama dia cam pelik sket..parlindungan marpaung..pelikkan? Sy dah cari kat mph jusco maluri xde..tgh tgu reply dr mph customer service..tya mph mana yg ada jual buku ni. Hopefully adalah..ini suma gara2 u pya promolah ni. Anyway, i mmg love books.

dee said... [Reply to Comments]

dah booked buku tu di mph midvalley..tinggal 1 last..tp kat alamanda, curve ada byk lg...

Lina said... [Reply to Comments]

buku ni pasal ape yer vp...

-Misztake- said... [Reply to Comments]

penulis dia nama perlindungan marpuang.. orang indonesia.. memula beli utk diri sendiri. pastu dah baca best, trus beli satu lagi utk jadikan hadiah bufday vp..

ummu_hanis said... [Reply to Comments]

suka gaks baca mende gini gini. nampak menarik. akak kene carik dpt gaji sok. huhuhu.

Sha said... [Reply to Comments]

buku ni sangat best. sha hari tu menumpang baca buku kawan jap tapi tak khatam lagi. hajat di hati nak beli tapi tak terjumpa mencariknye =(

Sha said... [Reply to Comments]

buku ni sangat best. sha hari tu menumpang baca buku kawan jap tapi tak khatam lagi. hajat di hati nak beli tapi tak terjumpa mencariknye =(

InT@N said... [Reply to Comments]

emmm cari gak...x jmpa la..

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

bagus buku ni...
slalu gk nmpak..

tp x rasa nk beli..
tp bila VP cite2 ni, tgk cam besh gk







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^