Follow Viruspadu

Wednesday, October 22, 2008

takde kick lah

saya lapar

tetiba malam saya lapar pulak

dan ini adalah keadaan yang sgt luar biasa daripada rutin pemakanan saya la kan

en.laloque ajak saya makan kat oldtownwhitecoffee, harus di jusco kan, saya mesti la tak tolak kan, gilo ko tolak rezeki ye tak


muka malas muka lapar muka sengal muka takde mood, oh ye lately saya mmg moody tak tentu pasal kan


saya ngidam makan ni ha, nama kampung dia kteow sup ni ha la,


ada ke patut dia tak kasik cili kicap tu, weiiiiiiiiiiiiiiii bendalah ni kalau takde cili kicap tu, takde kick la makan! betui dak ... hilang selera gua tau

en.laloque panggil pembantu kedai, mintak cili tu, uols tahu dia kasik apa!

sambal nasi lemak!

wakakakakakakakaka adoiyaiiiiiiiiiiiiii nak giler rasanya gelak2 terbahak2 kat situ, tak ke tebiat makan kteow sup tu bersambalkan sambal nasik lemak!

ku sekeh gak pembantu tu kang!

sabo jer lah

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

17 komen[s]:

Ogy said... [Reply to Comments]

hehehehe sedap apo kak mkn kteow ngan sambal nasi lemak... resepi baru tu.... heuhuhu

laloque said... [Reply to Comments]

cara baru ma... mkn kteow sop

Suki Cida said... [Reply to Comments]

vp rasa semua old town sama kot... kelmarin makan pun dia bagi sambal nasik lemak! potong selera org... hahah harus complain ni!

:. iBuAfiQah a.k.a Irnie .: said... [Reply to Comments]

kak vp,

irnie pun dah kena skali camtu...
mana la sedap tanpa kicap cili tuh!
adoiyai...

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

tu nama nyer kteow sup bersambal....ehehehehe

aishifa said... [Reply to Comments]

vp ..u ni pregnant kot

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

heh..heh..heh.. tu namanya kteow sup sambal..

sepet a.k.a zack_u said... [Reply to Comments]

hoi2 kat mane yg keuw tiaw makan ngan sambal nasi lemak tu??
da la feberet kite tu..kang ku kick kedai tu kang..huhu!!

a.c.H.i.k.A.n.i said... [Reply to Comments]

kteow sup aka char hor fun tu hanya sedap di makan ngn cili potong jek...heaven!!

ArELeEz said... [Reply to Comments]

sekeh2..! jgn xsekeh!!

Musliha said... [Reply to Comments]

wahh..
giler sedap hor fun tuh..
mus dah mkn hr tuh..
sedapppppppppp..

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

wah..
cam sedap jek tgk VP makan..
tertelan ailio kite..
xpe2 nanti kite terjah OTWC tuh

yuhuuuu

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

haha terbahak2 jugek gue bace entry ni haa..

Ena said... [Reply to Comments]

huhuhuhu
samala ngan kiter zaimah,
moody lately ni uhuks...

Anonymous said... [Reply to Comments]

erk, halal ke makanan di situ? takde cop halal pun....

makan kene jaga maaaa...

-Misztake- said... [Reply to Comments]

dia tgh buat lawak latu kot..

AzurA said... [Reply to Comments]

mmg oang kedai tuh biasa makan ngan nasik lemak kut...huhuhuuhuh







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^