Follow Viruspadu

Thursday, October 16, 2008

tempah baju

"zai jommmm tgk baju"
"ok jap jap"

adeh... takleh nak wat pe dah, semua dah panggil "zai" ... hiks, pasrah je lah :p


weols nak tempah baju ni ha, so masing2 kecoh la pilih kaler, pilih material bagai


tapi sorang pun taknak dgr pendapat saya tau... saya pilih kaler PINK wekekekekekeke... dush dush dush... hahahaha dak2 lelaki siap cakap

"ko nak pakai pink, ko pakai kat dalam jer" hahahahahaha

pucat saya kan, saya kan tak sihat uols, secara otometik saya malas nak mekap2, poneng pale acik tau!

ini la gaya baju yang bakal menjadi milik saya, kaler pun sebijik roman ni, bantai jer la labu, janji ado!


adeh, tembam mokmok la pulak kan, sbb saya sarung jer, takkanlah saya nak pakai tukar betul2 depan orang2 ramai tu kan, gilos ker? kang ada yang buntang mata lak kan hihihihih

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

16 komen[s]:

pwincess AJA said... [Reply to Comments]

sweet ajo.;))

alif-mikail said... [Reply to Comments]

pink mata hitam ku.. huuu..

Musliha said... [Reply to Comments]

lawa ja..
janji ada iras2 pink.. hehe..

Intan said... [Reply to Comments]

vp, sori ek, but beju unifom ke tu. mcm kuranf susuwai je.

Zanna_MamaBatrice said... [Reply to Comments]

uniform ker tu vp
pakai ngan skirt erk...
ok ler....

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

tu uniform ke..

:. iBuAfiQah a.k.a Irnie .: said... [Reply to Comments]

uniform ker kak?
suma staf kena pakai warna ni kerrr??

Deqna said... [Reply to Comments]

wah baguslah tempah baju kat ofis jer..

lily lotus said... [Reply to Comments]

mcm baju ibu2 mengandung :P
..uniform kahh??

risanur said... [Reply to Comments]

baju uniform utk opis ke atau individu...

sweethOneY said... [Reply to Comments]

haha
pakai kt dalam je ek :P

ummu_hanis said... [Reply to Comments]

ok ler kaler tu. adik beradik pink. eh ye ke?

Munirah Abd said... [Reply to Comments]

ni baju koprat ker??
cantik!!!

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

kena pakai uniform ke.... isk riasu gak neh.. silap2 we ols pun kena ;p

shah said... [Reply to Comments]

jacket ke ape tu?
cam tebal giler je

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

aik?
uniform ke ape tuh?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^