Follow Viruspadu

Friday, October 10, 2008

terima kasih puding2

terima kasih uols, sbb bagi banyak resepi kat saya, uish tgh konpius lg nak buat apa, tp dah ada few resepi dah dalam wish list saya, resepi uols sgt membantu saya tau


bekas dapat free, office sponser, tp isi dalam beli sendiri :p

saya macam fikir2

en.laloque akan ke johor ahad ni, seminggu la, ahad ni sampai sabtu depan, gi mengodit lagi, jadi kepada warga johor yang berkenaan sila sediakan pendinding hahahaha, en.laloque sgt tegas masa mengodit okeh keh keh keh... tp kali ni saya rasa saya dah ok sikit kot, kot la, sbb hari ni saya ok jer, hari ahad kang tak tahu lagi, maybe nyorok bawak katil nangis2 hihihih

so en.laloque takde, saya duk umah mertua lah kan, tunggu nisa beso sikit, baru leh duk seremban sendiri, sbb susah nak mandi ke kencing ke berak ke solat ke, nisa takleh tinggal sorang, saya masuk toilet kejap pun dia dah meraung mcm kena dera takut tinggai sesorang, kang penyakit batu karang lak mama ko nanti nisa, tak payah la buat penyakit kan, so duduk jer la rantau

erm... zack-u, meh la teman andak, andak janji akan bawak ko makan petang kat j.u.s.c. opssssssss hahahaha... mcm ko tak tahu, ok lah ok lah, bawak tesco la lepas ni :p

oh oh, saya nak cerita lain sbnrnya, sebab saya duk umah mertua ahadnya, malunyaaaaaaaaa nak buat puding! mcm mana ek! kalau tak sedap mcmmana? huhuhuhuh

acik MALU MALU MALU huhuhuhuh dush dush dush panggggggg kat pipi sendiri, sikit2 malu

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

15 komen[s]:

Musliha said... [Reply to Comments]

kak vp..
kasik tunjuk skill sket.. ekekekeke..

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

wah sedap tuh puding.. xpon wat dadih ok gaks..hehe

cikpid said... [Reply to Comments]

kalo duk umah mertua lagi sng kak..mnta tlg mak mertua watkan puding..hahahha..sngkan..huhuhuhu

kolakolakila said... [Reply to Comments]

tu r
tunjuk skill sket
betapa puan vp terror buat puding
hehehehehehe

follow jer resipi
insya allah jadi

umieadam said... [Reply to Comments]

emah,
duduk umah mentua tu lebih selamat kot..en.laloq pun lebih tenteram nak buta odit heheh ada org tengok2 kan 2 buah hati kesygnnya tu nanti..

puding? nak buat puding apa tuuuuuu

oRanGeLiLY said... [Reply to Comments]

ala..beli yg instant sudaaaaa.... bancuh2 lam air mendidih..hikssss...kompem jadik

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

duk umah mentua ler.. nak tunjuk skit skill ok.. sambil tu blh minta tlg tunjuk ajar dari mak mentua.. blh gitu.. heh..heh..heh

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

mah, kalau nk wat kek batik pun boleh. senang ajo.. ni ada step by step punya cara. 15minit blh siap.

http://lilysafiyya.blogspot.com/2008/09/resepi-kek-batik.html

lily lotus said... [Reply to Comments]

aah..susahkan ada anak kecil klau tinggal sendiri..merindu tahap gaban lagilah dgn en.laloque ni ;)

sheila said... [Reply to Comments]

buatlah dialog camni...

"mak mak..camno gak eh nak buek puding sodap.."

tak pun..

"air tangan mak masak mmg sodap boto..apo kato mak tolong buekkan puding..hahahha..."

sheila said... [Reply to Comments]

buatlah dialog camni...

"mak mak..camno gak eh nak buek puding sodap.."

tak pun..

"air tangan mak masak mmg sodap boto..apo kato mak tolong buekkan puding..hahahha..."

:. iBuAfiQah a.k.a Irnie .: said... [Reply to Comments]

kak vp,

bila lg nak tunjuk skil buat puding dpn mertua kan2...

senang2 buat dadih la kak..
comel jer letak dlm bekas plastik tuh!

nak request nih...jgn lupe publish gambo puding tu bila dah siap yer kak....

honeysour said... [Reply to Comments]

HIKS...KAK ENI PANDAI REQUESST EK...AHAKS,,:P

AzurA said... [Reply to Comments]

biasanya apa yang dimasak di umah mertua lah best... huhuhuhhuhu

-Misztake- said... [Reply to Comments]

kalu tak sodap, reka la alasan penyelamat diri..

kalau termanis bleh kata: dah letak gula/ susu sikit dah, tapi sbb orang yang buat ni manis rupanya, puding tu terikut la..

kalau tawar- tak elok makan manis2.. nanti sakit susah pulak..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^