Follow Viruspadu

Wednesday, October 22, 2008

terpancar kegembiraan di wajahnya

sape yang dah bukak blog en.laloque, ha tgk la sekali lagi, samo yo gambonya

sbnrnya saya mmg suka tgk keterujaan en.laloque dengan HTC barunya ini, nak amik gambar dia pun, nak senyum2 malu gitu, meowwwwwwwwwwwwwwww


ini htc dia, seb baik takde pink kaler, saya igt nak jugak la pakai pda, tp bukan yang ni la, nak carik yang mughah2 sikit lah, zaman bila nak beli tu tak tahu la, tp pasang niat tak salah kan, eh niat ni dapat pahala tak :p pangggggggggg kat diri sendiri , harap2 ada lah rezeki saya beli pda,

saya igt nak carik sponser la, eh ada ke company nak promote barang kat blog PINK saya ni? meh la kasik bisnes sikit kat saya, acik nak kumpul duit beli pda ni haaa :p hiks, eh rep aka official PR ku, apa lagi jalankan lah tugas mu ewahhhhhhhhh... ayat berangan tak boleh blah tau!


besttttttttt boleh bukak blog pink ku di sini, kagum tau!


en.laloque punya htc set

setiap masa dia godek godek godek htc dia tu, try itu try ini, siap call saya dari bilik utama la, padahal saya kat bilik sebelah jer, SENGAL hokey! tp saya layankan jer la

kelakar pun ada, terasa nak sekeh pun ada

haaaa... sampai ke hari ni, ada jer yang di storikan pasal htc dia tu, tak kira la tgh makan ke dalam kereta ke, contoh mcm ni la

"oooooooo rupanya boleh off kan dot dot dot"
"tdkan papa test gps... blablabla"

kadang2 kat opis pun, dia call semata2 nak bgtau pasal htc dia

tp sbnrnya saya hepi tgk dia hepi!

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

18 komen[s]:

Musliha said... [Reply to Comments]

yes.. dia hepi kita pun hepi..

honeysour's blog said... [Reply to Comments]

alhamdulillah...raser best sangat tgk akak n laloque bahagia...

laloque said... [Reply to Comments]

sapa yg xsayang brg/adiah pemberian bini... hahahahaha

TEMAN TAPI MESRA said... [Reply to Comments]

mmg terserlah wajah hepi en laloque... hehehe

Ogy said... [Reply to Comments]

seronok sgt tgk akak ngan en. lalok bahagia..

zie said... [Reply to Comments]

Kalau vp nak beli PDA, nak murah nyer pung ada. Try la Nokia E71, complete ada PDA, GPS, wireless, 3.5G, internet access, bluetooth, camera 3.2 MP. Murah jer dalam RM1.8 k sajer. Nipis and senang dibawa. Better than Blacberry mahupun PDA.

JMAM said... [Reply to Comments]

Alhamdullillah...akhirnya tercapai jugak niat Puan Pinky nak hadiahkan En.Pinky(sesuka jer panggil pinky.. :) HTC tu kan... Muka hubby u teruja jer... happy giler ek...

tigrismalaya said... [Reply to Comments]

sonott tgk wajah hepi en laloque..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

he..heh..heh.. memang nampak happy muka en.laloque tu.. beruntungkan dapat bini cam VP..

lily lotus said... [Reply to Comments]

besarrr pahala bg hubby ni ;)

Ceera said... [Reply to Comments]

abangndak memang over selalu.. hehe

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

vavavavava.. hepi sungguh kan guys bila dpt gadget camtu.. memang tak habis bercerita.... misti dia lagik sayangggggggg pada cik adik nie ;D

sweethOneY said... [Reply to Comments]

tu namanya excited..happy sme ade la
ape lg akak yg belikan kan :)

suka tgk org happy dpt barang yg kte bg

-Misztake- said... [Reply to Comments]

waa..
bestnya htc tu..

rasp said... [Reply to Comments]

wuhuuu syioknya en laloque ek..bertuah dpt wifey yg baik hati kecil molek cantik jelita tulus ikhlas gitu kan...puji melebih lah plak..

shah said... [Reply to Comments]

dalam hati dia saja yang tahu... :)

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

wah wah wah gtu!

hapy jek dia..

Amira Zafirah said... [Reply to Comments]

ahha. PDA kite same lah :D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^