Follow Viruspadu

Saturday, October 25, 2008

usha kain

jumaat break panjang!

weols mmg plan nak usha kain :p, alah saya ngan geng makan lor, so gigih la weols ke jakel seremban, hush rugi masa atas jalan sbb jem la pulak, adoiyaiiiiiiiiii

adalah sesuatu yang tak biasa la kalau seremban jem, tp yelahkan maybe dah ramai yang cuti depavali kan... oh yer dikesempatan ini saya nak wish happy depavali kepada semua yang menyambut perayaan itu, makan muruku tu igt2lah saya yer, eh jude! hang sambut tak? duit raya saya mana? hikhikhik

ok jom usha kain... cantik2 uolsssssssssss harga dia pun cantik2 maaaaa


kenapa ek, kalau patung pakai je mesti canti kan, saya siap ckp kat assistant tu

"kak lepas ni, akak tak payah gulung2, akak letak patung jer"

konfem jualan meningkat :p


ini lawa dan simple


ini saya suka


adeh tak ke rambang mata mcm ni uols


simple design tp material dia sedap di pakai, opsssssssss jgn tanya jenis kain yer, acik tak reti


ahaks, kena paksa test kain PINK ni :p sweeetttttttt kan... bulan depan harus terjah ni



batu2 dia over, i like!


kain mcm ni, saya tak pernah merasa lagi, nak try gak lah nanti



mana larat nak tgk satu2 kan


ok ni untuk buat tudung sekolah


batik ni pun saya igt nak sambar jugak, saya gomen mar, harus ada batik untuk khamis kan


ok weols tgk ajer, beli nya idak, kain2 kat atas2 tu, purata harga dia 4 meter (sepasang baju) dalam RM120-140, maybe kalau pandai boleh mintak kurang

kecuali batik tu lah, batik tu murah sikit, tp acik lupo berapa harganya rasanya dalam RM60 - 80

oh teringat 2 helai baju saya ada kat toilor tak hambek2 lagi :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

4 komen[s]:

Luth Textile said... [Reply to Comments]

beli kain tu kat mana kak oiii?

-Misztake- said... [Reply to Comments]

beli vp jgn tak beli..
tp gi la ambik baju kat tailor dulu..
baru tak pening makcik tu..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

uishh.. memang merambangkan mata klu tgk kain2 tu.. cantik2 ler..

Musliha said... [Reply to Comments]

lawa2 kain..
rambang mata kalu tgk..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^