Follow Viruspadu

Tuesday, October 07, 2008

vp@monday blues

vp @ monday blues

kalau pakai tudung lilit2 leher tu maybe lg ok kan, erm... mcm mana nak pakai ek?

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

13 komen[s]:

laloque said... [Reply to Comments]

baca majalah NUR - Majalah khas utk muslimah berkerjaya.... byk la fesyen dlm tu leh tiru

Mulan said... [Reply to Comments]

VP dah cantik dah tu.. tapi kalau tudung lilit lagi meletoppsss...

Along said... [Reply to Comments]

Zaimah .. awak tu dah comei .. pakai tudung apa pon comey gak :P

mrs e said... [Reply to Comments]

ha a..btol tuh ckp mulan

zaimah dah cantik dah tu..
pandai lak pin2 kan gaya tudung mcm zaimah pakai tu

camne ek nk wat camtu?
bg ar tutorial sket..

saya pakai selalu pin belah kanan kiri jek..dah siap

hehe..

-Misztake- said... [Reply to Comments]

belit je vp..
kalau cantik org puji..
kalau hancur, ckp la kt org tu "Ni stail baru la..!"

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

a'ah

da cantek da..


tp klo belit, bertambah cantekkkkkk

ratna said... [Reply to Comments]

vp..lagi comel la awak pakai tudung cam gini..

FaRiHa said... [Reply to Comments]

akak!!nampak cantik sangat....

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

bab lilit2 N x to...N pkai tudung pon lipat kipas jerkk...

suw said... [Reply to Comments]

nmpak slim la kak..cantik!

Musliha said... [Reply to Comments]

comelsss!

edrina said... [Reply to Comments]

vp neh mmg cantik.. tinggi lampai & bertubuh lepas orgnya.. dah lah muka sweet suara & tingkah laku pun lemah lembut tau..

kambingx said... [Reply to Comments]

salam,
neh ada web tunjuk cara2 nak pakai tudung style2 terkini. ;p

http://fadzbiz.fotopages.com/?entry=1529138

http://fadzbiz.fotopages.com/?entry=1668623







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^